Τζεφ Μοντάνα για Αλέξη Κούγια: «Οι πληροφορίες που σας δίνει, δεν είναι σωστές»

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών βρίσκεται το μοντέλο – Σε εξέλιξη η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 1/4 η Τζεφ Μοντάνα, ώστε να παρακολουθήσει από κοντά τις εξελίξεις στην δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, η οποία πραγματοποιείται κεκλεισμένων των θυρών. Μεταξύ των υποθέσεων που θα εξεταστούν σε αυτή, είναι η υπεράσπιση μίας γυναίκας, η οποία –σύμφωνα με τη δικογραφία– υπέστη βιασμό κατ’ εξακολούθηση το 2008.

Από την πλευρά της, η Τζεφ Μοντάνα έχει δηλώσει ότι βρίσκεται στη διάθεση της εισαγγελίας για να καταθέσει, αν και εφόσον χρειαστεί.

Σήμερα (1/4), πριν λίγο μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και υποστήριξε, μεταξύ άλλων, πως όσα ισχυρίζεται ο Αλέξης Κούγιας ότι συμβαίνουν μέσα στην δικαστική αίθουσα, δεν αντικατοπτρίζουν την αλήθεια. Επιπλέον, τόνισε ότι ήρθε η ώρα εκείνη και τα υπόλοιπα θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης ή και κακοποίησης να διεκδικήσουν το ήθος τους.

«Έχει και φάρσες καμιά φορά στο δικαστήριο, οπότε η Πρωταπριλιά για κάποιους ταιριάζει. Θεωρώ πως υπάρχει ελπίδα, υπάρχει ελπίδα για να προστατέψουμε την αξιοπρέπειά μας, για να διεκδικήσουμε το ήθος μας, γιατί επιτρέψαμε τα σώματά μας να γίνουν αντικείμενο. Έχουμε δικαίωμα να ζήσουμε σε μια κοινωνία που θα είναι θεραπευμένη από… Λιγνάδηδες. Θέλω να δημιουργήσουμε ένα κλίμα ασφάλειας για τον σεφ, που έχει έρθει σήμερα να μιλήσει για κάτι που ενδεχομένως να μην έχει μιλήσει ποτέ πριν.

Το θέμα είναι το δικαστήριο να κάνει σωστά τη δουλειά του. Εδώ είχατε έναν άνθρωπο, τον Κούγια, που σας δίνει πληροφορίες για το τι γίνεται εκεί μέσα, αλλά δεν είναι οι σωστές. Αυτός ο άνθρωπος έρχεται και σας λέει ό,τι να ναι» υπογράμμισε η Τζεφ Μοντάνα.

Κειτ απτον

Κέιτ Άπτον: Τα πιο σέξι στήθη στον κόσμο αποκαλύπτονται. Πάρε το υπογλώσσιο και δες

Lady Gaga: Έχω κάνει πολύ καλό σεξ στη ζωή μου. Κάνω εξαιρετικές… Η Lady Gaga τα λέει έξω από τα δόντια