Τζεφ Μοντάνα: «Έχω κάνει δύο γάμους, τη μία φορά με τρανς γυναίκα»

«Ήταν ντροπή όλα αυτά που έκανε ο Δημήτρης Λιγνάδης» τονίζει το μοντέλο

Μία ειλικρινή συνέντευξη παραχώρησε σήμερα (Δευτέρα 11 Απριλίου) στην Κατερίνα Καινούργιου η Τζεφ Μοντάνα και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την ταυτότητα του φύλου της και τη σχέση της με τα οικογενειακά της πρόσωπα.

Η μη αποδοχή από τον πατέρα της και η σύγκρισή του με τον ποινικολόγο Αλέξη Κούγια 

«Πριν έξι χρόνια ανακοίνωσα στους γονείς μου ότι είμαι γυναίκα. Πάντα αυτή ήμουν, δεν άλλαξε κάτι. Ο πατέρας μου έπαψε να μου μιλάει, ενώ η μητέρα μου το πήρε καλά. Μιλάμε, πιο cool. Από το 2016 δεν έχω ξαναμιλήσει με τον μπαμπά μου, δεν με έχει πάρει τηλέφωνο. Δεν είναι ότι δεν με αγαπάει ή δεν με αποδέχεται, το πρόβλημα είναι στον σεβασμό. Αγαπάω και σέβομαι όποιον με αγαπάει και με σέβεται.

Πάντα γνώριζα την διαφορετικότητά μου, πάντα ήξερα ότι είμαι διαφορετική από τους υπόλοιπους. Είναι δύσκολο να επιβιώσεις σε μια κοινωνία που δεν σε βλέπει, οπότε υπήρξαν δυσκολίες και το ένστικτο επιβίωσης ήταν μέσα μου πολύ ανεπτυγμένο.

Ο πατέρας μου με τον Αλέξη Κούγια είναι της ίδιας γενιάς, με την ίδια νοοτροπία και συμπεριφορά. Αποδέχομαι την νοοτροπία τους, δεν την ενστερνίζομαι, αλλά την παρατηρώ» εξομολογήθηκε το μοντέλο.

Για τη δίκη του σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς, υπογράμμισε: «Ένιωσα απαίσια, όταν αντίκρισα τον Δημήτρη Λιγνάδη στο δικαστήριο. Ήταν ντροπή όλα αυτά που έκανε. Δεν ήθελα να τον κοιτάω. Με τραυμάτισε… Όχι μόνο ο Λιγνάδης, είχα συνηθίσει σε επιθετικές συμπεριφορές. Δεν είχα την γνώση στην μικρή ηλικία, όταν τον γνώρισα. Έχει πολύ πόνο αυτή η ιστορία».

Οι δύο γάμοι, ο ένας με την τραγουδίστρια Ίλια Ντάρλινγκ

«Παντρεύτηκα στα 19 μου την Ίλια Ντάρλινγκ. Παντρεύτηκα και δεύτερη φορά με τρανς γυναίκα. Θέλω να είναι καλά η Ίλια, έχει και ένα παιδάκι, είναι εδώ στην Ελλάδα. Γνώριζε για την φύση μου από την αρχή, φορούσαμε τα ίδια ρούχα. Η Ίλια ήταν αποδεκτή από την οικογένειά μου» αποκάλυψε η Τζεφ Μοντάνα για την προσωπική της ζωή.

H τραγουδίστρια Ίλια Ντάρλινγκ

Έχει υποβληθεί σε αισθητική επέμβαση; «Δεν έχω κάνει καμία αισθητική επέμβαση, έχω μεγάλα χείλια, γιατί κατάγομαι από την Αφρική» είπε.

 

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ένας θάνατος «γκρεμίζει» το σπίτι των Σεβαστών

Ρεγγίνα Μακέδου: Η λευχαιμία εμφανίστηκε ξανά και την αντιμετωπίζει με δύναμη και πίστη – Το αισιόδοξο βίντεο από το νοσοκομείο