Τζάστιν Θερού: Τι δήλωσε για τη σχέση του με την πρώην γυναίκα του, Τζένιφερ Άνιστον;

Ο πρώην της Τζένιφερ Άνιστον, Τζάστιν Θερού, σε συνέντευξη του στο περιοδικό Esquire, μίλησε σχετικά με την σχέση, που διατηρούν πλέον με τη διάσημη ηθοποιό, με αφορμή μία φωτογραφία της που είχε αναρτήσει στο Instagram και τής εύχεται για τα γενέθλια της. Ο τρόπος, που μίλησε για εκείνη στη λεζάντα της ανάρτησης προκάλεσε την έκπληξη όλων, καθώς υπονοούσε μία πιο “ερωτική διάθεση”. Το ζευγάρι ξεκίνησε τη σχέση του το 2011, παντρεύτηκε το 2015 και χώρισε στις αρχές του 2018, ενώ τώρα διατηρούν μία πολύ καλή φιλική σχέση, όπως ομολόγησε ο Τζάστιν Θερού.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας γράφει: «Χρόνια πολλά σε αυτήν την παθιασμένη γυναίκα. Παθιασμένα τρυφερή, παθιασμένα καλόκαρδη… και παθιασμένα αστεία».

 

«Θα έλεγα ότι μείναμε φίλοι. Δεν μιλάμε σε καθημερινή βάση, αλλά επικοινωνούμε συχνά ο ένας με τον άλλο. Είτε με μηνύματα, είτε μέσω του FaceTime. Δεν χωρίσαμε δραματικά και αγαπιόμαστε πολύ. Είμαι ειλικρινής, όταν λέω ότι εκτιμώ τη φιλία της.», δήλωσε στο περιοδικό ο ηθοποιός.

Στην ερώτηση για το πώς αντιμετωπίζει τη φιλία με έναν άνθρωπο, με τον οποίο στο παρελθόν ήταν μαζί, απαντά: «Μπορούμε να μην είμαστε μαζί, αλλά και πάλι να προσφέρουμε ο ένας στον άλλο χαρά και παρέα. Επίσης, με κάνει να γελάω πολύ, πάρα πολύ. Είναι πραγματικά ένας απίστευτος άνθρωπος γεμάτος χιούμορ. Προσωπικά, θα ήταν μεγάλη απώλεια για εμένα, αν χάναμε την επαφή μας. Και θέλω να πιστεύω πως το ίδιο ισχύει και για εκείνη.»

justin_jennifer

Ο Τζάστιν Θερού υποστήριξε μέχρι τέλους την αγάπη του προς την πρώην γυναίκα του και τόνισε ότι πρόκειται μόνο για φιλική αγάπη, η οποία είναι λογικό, όπως είπε, να αναπτύσσεται όταν περνάς κάποια χρόνια της ζωής σου με έναν άνθρωπο. Σχετικά με τα δημοσιεύματα, που τούς ήθελαν να χωρίζουν λόγω της απόστασης, ο ηθοποιός αναφέρει: «Κάποιες φορές οι άνθρωποι φτιάχνουν μια αφήγηση που τους κάνει να νιώθουν καλύτερα ή για να κάνουν πιο απλά τα πράγματα. Το να πούμε για παράδειγμα ότι αυτός ο άνθρωπος λατρεύει τη τζαζ, ενώ εγώ το ροκ είναι μία αιτία, αλλά όχι, δεν έχει σχέση με την περίπτωση μας. Είναι απλά μία υπεραπλούστευση της πραγματικότητας.»

Νόνη Δούνια: Εξηγεί γιατί επέλεξε να έχει στο πλευρό της γυναίκα αστυνομικό

H Rosie Huntington-Whiteley μας δείχνει πώς να συνδυάσουμε το κολάν με σανδάλια