Στέφανος Τσιτσιπάς: «Πρόκληση το ματς με Μουζέτι»

Τσιτσιπάς: «Πρόκληση το ματς με Μουζέτι»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετρά αντίστροφα για τον αυριανό (22/5) ημιτελικό με τον Λορέντζο Μουζέτι (No.82) στο Όπεν της Λιόν. Ο Έλληνας τενίστας νίκησε με 6-3, 6-4 τον Ιάπωνα (Νο60) Γιοσιχίτο Νισιόκα σε 67 λεπτά αγώνα στον σημερινό (21/5) προημιτελικό και δήλωσε για τη νίκη του αυτή: «Έπαιξα απλά, χωρίς να χρειαστεί να φτάσω στην… κόκκινη ζώνη». Εν συνεχεία, ο “Tsitsifast” χαρακτήρισε «φοβερό στο χώμα» τον επόμενο αντίπαλό του, Λορέντζο Μουζέτι, προσθέτοντας: «Είναι για εμένα πρόκληση και φυσικά θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε να δείξω ότι μπορώ να ανταποκριθώ σε αυτή».

Αναλυτικά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δήλωσε μετά τη νίκη του επί του Ιάπωνα Γιοσιχίτο Νισιόκα:

«Η ταχύτητα της μπάλας ήταν μεγαλύτερη από ό,τι περίμενα, ήταν δύσκολος αντίπαλος για το χώμα», είπε αρχικά στο SDNA για τον αγώνα κόντρα στον Γιοσιχίτο Νισιόκα ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας. «Ήταν καλή μέρα μια μένα στο σερβίς, αλλά όχι και τόσο καλή στην επιστροφή. Υπήρξαν στιγμές στις οποίες έκανα κάποια αβίαστα λάθη χωρίς να νιώθω μεγάλη πίεση. Το παιχνίδι μου, πάντως, ήταν αρκετό για να μου δώσει τη νίκη. Έπαιξα απλά, χωρίς να χρειαστεί να φτάσω στην κόκκινη… ζώνη».

Σε ερώτηση για το αν θα προτιμούσε να είχε πιο δυνατά τεστ εν όψει της συμμετοχής του στο Roland Garros (30/5), ο Τσιτσιπάς απάντησε: «Ξέρω ότι δεν μπορώ να έχω τους καλύτερους αντιπάλους στην αρχή τέτοιων τουρνουά, αλλά τώρα έχω μπροστά μου έναν αντίπαλο (τον Μουζέτι) που είναι φοβερός στο χώμα. Έχει κάνει καλές νίκες, καλές εμφανίσεις στο χώμα. Είναι για μένα πρόκληση και φυσικά θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε να δείξω ότι μπορώ να ανταποκριθώ σε αυτή».

Ο Μουζέτι αποτελεί τον νεαρότερο παίκτη του Top 100 με τον Τσιτσιπά να σχολιάζει: «Τον παρακολουθώ, έχει βελτιωθεί αρκετά, έχει καλό ρεκόρ στο χώμα κόντρα σε καλούς αντιπάλους. Είναι ένας από τους δυνατότερους αντιπάλους για αυτή την εβδομάδα. Περιμένω μεγάλα πράγματα από εκείνον».

ΑΣΠΑΣΙΑ ΒΕΛΟΝΑΚΗ

Ανέκδοτο: Σα στρείδι …! Τρελό γέλιο

Spoiler tv: I’m a Celebrity… Get Me Out of Here