Στέφανος Τσιτσιπάς: Μεγάλη τιμή να εκπροσωπώ την Ελλάδα μας

stefanow tsitsimpas

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, έκανε δηλώσεις μετά τη νίκη του κόντρα στον Φράνσις Τιαφόε και τόνισε περήφανος που εκπροσωπεί την Ελλάδα.

Καταιγιστικός ήταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς, παίρνοντας σπουδαία νίκη απέναντι στον Φράνσις Τιαφόε με 2-0 σετ, παίρνοντας την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Αμέσως μετά τη νίκη του, ο Έλληνας τενίστας μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, τονίζοντας πάνω από όλα ότι είναι περήφανος που εκπροσωπεί την Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τσιτσιπάς:

«Νομίζω ότι τα επίπεδα αφοσίωσής μου στο παιχνίδι ήταν εξαιρετικά, πολύ υψηλά. Ήταν αυτό που μου ανέβασε το παιχνίδι και με έκανε να παίξω ένα καλό τένις σήμερα».

Για το αν τον επηρεάζει το άδειο γήπεδο: «Όχι ιδιαίτερα. Έχουμε συνηθίσει σε τέτοιες συνθήκες. Όλοι οι τενίστες είναι έτοιμοι να παίξουμε σε οποιεσδήποτε συνθήκες».

Για τους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Μου αρέσει η διοργάνωση, μου αρέσει που όλοι είμαστε μαζεμένοι σε ένα χωριό (σ.σ. Ολυμπιακό Χωριό), είναι η πρώτη μου εμπειρία στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το κλίμα που επικρατεί είναι κάτι μοναδικό. Είναι μεγάλη τιμή και για μένα που μπορώ και εκπροσωπώ τα ελληνικά χρώματα».

Για τον επόμενο στόχο του: «Μέχρι στιγμής δεν έχω βάλει κάποιον στόχο».

 

Άγριες Μέλισσες 3ος κύκλος: Ο μικρός Σέργιος στο Παρίσι για να σωθεί

Άγριες Μέλισσες 3ος κύκλος: Ο μικρός Σέργιος πηγαίνει στο Παρίσι για να σωθεί

Don Leon – Αυτός είναι ο τράπερ που ανατίναζε ΑΤΜ… και άρπαξε περίπου 1εκατομμύριο Ευρώ