Στέφανος Τσιτσιπάς: «Έτοιμος για τον οποιονδήποτε»

sports

Τη μεγάλη επιθυμία του να κατακτήσει τον τίτλο στο Ρότερνταμ εξέφρασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τη νίκη στον ημιτελικό απέναντι στον Τσέχο Γίρι Λεχέτσκα.

Μιλώντας μετά τον αγώνα και την πρόκριση στον τελικό με 2-1 σετ, ο Έλληνας πρωταθλητής υπογράμμισε πως είναι έτοιμος να δώσει το κάτι παραπάνω για να τα καταφέρει.

«Είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω τον οποιονδήποτε. Το θέλω πραγματικά πάρα πολύ και είμαι έτοιμος να δώσω το κάτι παραπάνω, ώστε να καταφέρω κάτι καλό αυτή την εβδομάδα», σχολίασε ο 23χρονος πρωταθλητής.

Για τον αγώνα του με τον Λεχέτσκα είπε ότι, «ήξερα ότι θα ήταν δύσκολο να διατηρήσει αυτό το επίπεδο έντασης, κάνοντας αυτό το παιχνίδι και σήμερα και όλη αυτή την εβδομάδα. Το σερβίς του που είναι μεγάλο όπλο και η πρώτη μπάλα που μπορεί και διαχειρίζεται πάρα πολύ καλά, βρίσκοντας τις γωνίες του γηπέδου».

Και πρόσθεσε: «Δεν είχαμε πολλές εναλλαγές μέσα στο παιχνίδι και ήταν πολύ απότομο ματς. Το στυλ παιχνιδιού του έχει να κάνει πολύ με τη χώρα από την οποία προέρχεται και η μεγαλύτερη δυσκολία σήμερα ήταν να ανταπεξέλθω και να προσαρμοστώ σ΄ αυτό το απότομο παιχνίδι του».

Ερωτηθείς για το αν τον αγχώνει το ότι έχει χάσει επτά τελικούς σε τουρνουά ATP 500, ο Τσιτσιπάς απάντησε αρνητικά. «Όχι, δεν με αγχώνει. Οι τελικοί με ενθουσιάζουν, είναι ένα πολύ ωραίο κομμάτι και μέρος σε κάθε τουρνουά», είπε.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΣ

Πάρνηθα: Επιχείρηση για τον εντοπισμό δύο αγνοούμενων στο Φαράγγι της Γκούρας

Spoilers

Ούτε τώρα νίκησε ο Απόλλων Σμύρνης