Τσίπρας: Χάσαμε την ευρωλίγκα, θα κερδίσουμε το ελληνικό πρωτάθλημα (ηχητικό)

Χάσαμε στην ευρωλίγκα αλλά τώρα μπροστά μας έχουμε έναν άλλον τελικό είπε ο πρωθυπουργός σε μια συνέντευξη με ποδοσφαιρικούς και μπασκετικούς όρους

«Ειναι λάθος ο παραλληλισμός ότι πρέπει να κάνουμε ανατροπή ανάλογη με αυτή που έκανε η Λίβερπουλ με την Μπαρτσελόνα. Δεν είναι επαναληπτικός ο αγώνας οι εκλογές της 7ης Ιουλίου» επεσήμανε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας πριν από λίγο στον σταθμό Sport24.

Στην συνέντευξη του ο Αλέξης Τσίπρας υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε στην ευρωλίγκα αλλά τώρα «έχουμε μπροστά μας έναν άλλον τελικό. Είναι μια μάχη που ξεκινά από την αρχή. Δεν είναι επαναληπτικός αγώνας αλλά νέος τελικός για το ελληνικό πρωτάθλημα που θα κερδίσουμε» είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα τόνισε ότι παρακολουθεί πολύ τον Αντεντοκούνμπο ο οποίος είναι ένα χρήσιμο παράδειγμα για την καταπολέμηση του ρατσισμού και σημείωσε ότι πλέον αναγκάζεται να παρακολουθεί και τον Τσιτσιπά ο οποίος κάνει σπουδαία πορεία και μπορεί να φέρει μεγάλες χαρές στη χώρα…

«Μπαίνω στα κρυφά σε κανέναν αθλητικό σάιτ και χαλαρώνω» είπε ο Αλέξης Τσίπρας όταν ρωτήθηκε αν παρακολουθεί επισταμένως τις εξελίξεις στο ποδόσφαιρο.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΣΙΠΡΑΣ, SITE, ΧΑΛΑΡΩΣΗ

Τρόμος στην Κρήτη λόγω λαγοκέφαλων

Σεξ και χάπι της «επόμενης μέρας» – Μύθοι και αλήθειες