Τσέλσι-Ρεάλ Μαδρίτης 1-1 – Ο αγώνας Live

tselsi-real-madritis-1-1-–-o-agonas-live

Η Τσέλσι ήταν εντυπωσιακή στα πρώτα λεπτά και προηγήθηκε στην Μαδρίτη, όμως η Ρεάλ κατάφερε να ισοφαρίσει πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Μετριότατο το δεύτερο ημίχρονο με ελάχιστες φάσεις.

1ο ημίχρονο

Η Τσέλσι μπήκε πολύ πιο δυναμικά στο ματς και στο 9′ είχε μια τεράστια ευκαιρία με πλασέ του Βέρνερ από πολύ κοντά και εντυπωσιακή επέμβαση του Κουρτουά. Τέσσερα λεπτά όμως μετά πήρε το προβάδισμα. Ωραία μπαλιά του Ρούντιγκερ, ο Πούλισικ απέφυγε και τον Κουρτουά και πλάσαρε άψογα. 0-1. Η Ρεάλ Μαδρίτης σταδιακά βελτιώθηκε. Στο 23′ είχε δοκάρι με εκπληκτικό σουτ του Μπενζεμά και στο 28′ ισοφάρισε. Σέντρα του Μαρσέλο, κεφαλιά του Βαράν, η μπάλα έφτασε στον Μπενζεμά, που με εξαιρετικό σουτ ισοφάρισε. Στο 32′ το σουτ του Κρος ήταν άστοχο, όπως άστοχο ήταν και το σουτ του Βέρνερ στο 40′.

2ο ημίχρονο

Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς δεν είχε καλό ρυθμό, ούτε και σημαντικές ευκαιρίες. Η Τσέλσι ήταν καπώς καλύτερη στα πρώτα λεπτά, χωρίς όμως να δημιουργήσει κάποια φάση. Η Ρεάλ Μαδρίτης από την άλλη πίεσε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Στο 86′ το σουτ του Κρος κόντραρε και πέρασε δίπλα από το δοκάρι, ενώ δύο λεπτά μετά ο Μεντί μπλόκαρε την κεφαλιά του Κασεμίρο.

Διαβάστε επίσης »

Survivor Spoiler Διαρροή: Μαριαλένα σε Σάκη … σήμερα θα κλαις για πάρτη μου! video

survivor

Survivor spoiler 28/4: Αυτός αποχωρεί από το νησί … ΟΡΙΣΤΙΚΟ!