Γιωργής Τσαμπουράκης: «Γερμαναρά, Χιτλερά και τέτοια πράγματα με έλεγαν» (VIDEO)

Ο Γιωργής Τσαμπουράκης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» το μεσημέρι της Παρασκευής προκειμένου να συναντήσει τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά στην ΕΡΤ.

Μέσα σε όλα, ο γνωστός ηθοποιός που συμμετέχει στη νέα σειρά «Όρκος ΙΙ» αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια και τον ερχομό από την Γερμανία στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, ο Γιωργής Τσαμπουράκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι αλήθεια ότι με κορόιδευαν τα παιδιά για την προφορά στο σχολείο. Βρέθηκα στα έξι μου χρόνια από την Γερμανία στην Κρήτη οπότε ξαφνικά από μια μεγαλούπολη, όπως είναι το Ντίσελντορφ, βρέθηκα σε ένα μικρό χωριό που τα παιδιά είναι λίγο πιο ζωηρά και πιο έντονα. Ήταν λίγο περίεργο για μένα να βρεθώ σε έναν τόπο με ζωάκια και κατσικούλες. Μετανάστες ήταν οι γονείς μου και αποφάσισαν να έρθουν στην Ελλάδα».

«Γερμαναρά, Χιτλερά και τέτοια πράγματα με έλεγαν. Τότε δεν ξέραμε ακριβώς και τον όρο bullying, τώρα τα λέμε έτσι όλα αυτά. Εντάξει, τα παιδιά είναι πολύ σκληρά είναι η αλήθεια και λένε τα πράγματα με το όνομα τους πολλές φορές».

«Έχω και γω ένα φετίχ με τον ελληνικό καφέ! Αν δοκιμάσετε το μέλι στον καφέ, δεν θα πίνετε αλλιώς τον καφέ! Εγώ, δε, πίνω γενικά σκέτους τους καφέδες αλλά για κάποιο λόγο θέλω στον ελληνικό καφέ λίγο αυτή την γλύκα. Του πάει εξαιρετικά και βέβαια πρέπει και το μέλι να μην έχει οξύτητα» συμπλήρωσε, επίσης, ο Γιωργής Τσαμπουράκης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Μαρία Σολωμού: Τι αποκαλύπτει για το… στήθος της – βίντεο

J2US: Ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχεται τον «τσιφτετέλι forever» Trannos