Σαρμπέλ: Τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε … Έκανε ταξίδι αστραπή στην Ελλάδα μας και μας άφησε με το στόμα ανοικτό (φωτογραφίες)

Spoilers

Είναι αδύνατον να ξεχάσει κανείς το ιδιαίτερο τραγούδι «Yassou Maria» και τον Σαρμπέλ. Ο τραγουδιστής με καταγωγή από τον Λίβανο και την Κύπρο, τότε κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις στη Eurovision. Kαι συγκέντρωσε 190 βαθμούς, φέρνοντας την Ελλάδα στην 7η θέση.

Ο Σαρμπέλ μετά το τέλος του διαγωνισμού εξαφανίστηκε από τα φώτα. Άφησε την Ελλάδα για το Λονδίνο ωστόσο συνέχισε να ασχολείται με τον χώρο του θεάματος.

Σήμερα είναι 40 χρονών, παντρεμένος από το 2014 και έχει αλλάξει πάρα πολύ.

Το πυκνό μούσι και η γεροδεμένη κορμοστασιά χαρακτηρίζουν πλέον την εξωτερική του εμφάνιση. Ο τραγουδιστής βρέθηκε στην Ελλάδα για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Εντοπίστηκε να πίνει καφέ παρέα με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τον δημοσιογράφο Λάμπρο Κωνσταντάρα σε γνωστό μαγαζί της Κηφισιάς.

Να θυμίσουμε ότι πριν από ένα χρόνο ο Σαρμπέλ είχε μιλήσει στη Φωλιά των Κού Κου για το πρόβλημα υγείας που κλήθηκε να αντιμετωπίσει δύο χρόνια πριν.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής εμφάνισε όγκο στις φωνητικές χορδές και χρειάστηκε να χειρουργηθεί για να τον αφαιρέσει.

«Ήταν πολύ σοβαρό το πρόβλημα αλλά ευτυχώς δεν ήταν καρκίνος. Από τότε ο λαιμός μου είναι πάρα πολύ ευαίσθητος. Πριν από λίγο καιρό αντιμετώπισα και πάλι πρόβλημα. Ο γιατρός μου είπε ότι δεν χρειάζεται να χειρουργηθώ, αλλά για 1.5 μήνα έκανα αφωνία», είχε πει.

Spoilers

Ζώδια: Η μετακίνηση του Ήλιου επικεντρώνει την προσοχή μας κυρίως σε ότι αφορά την οικογένεια

Spoilers

Άγριες μέλισσες spoiler: ο Νικηφόρος και η Ασημίνα έρχονται πάλι κοντά!