Τάμτα: Σάλο έχει προκαλέσει η πρόσφατη φωτογράφιση της – φωτογραφία

Η εκκεντρική τραγουδίστρια, η οποία έχει ιδιαίτερο στιλ και αποτελεί fashion icon της ελληνικής showbiz – και όχι μόνο- συνηθίζει να κάνει διαφορετικές εμφανίσεις και φωτογραφίσεις.

Αυτή τη φορά φωτογραφήθηκε ως εξωγήινος που κυοφορεί έμβρυο εξωγήινο. Το βάψιμο και οι κατάμαυροι φακοί επαφής αλλά και τα τεράστια νύχια της Τάμτα στο photoshoot δημιούργησαν ένα αποτέλεσμα… απόκοσμο.

Η φωτογράφιση δίχασε τους χρήστες των social media. Celebrities και φίλοι σχολίασαν πως είναι «είδωλο», ενώ άλλοι χρήστες βρήκαν τις φωτογραφίες «αηδιαστικές» και «εμετικές».

Δείτε τη φωτογράφιση της Τάμτα που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων: Διαβάστε μερικά από τα σχόλια των χρηστών:Έλα αηδία! Σε πάω πολύ είσαι κουκλα, αλλά αυτό είναι αντιαισθητικό μην τα ισοπεδώνουμε όλαΦαντάσου να το δεις στον ύπνο σου!Lady gaga απ’ τα lidlΈχετε ξεφύγει πια..Ρε Τάμτα, τρομακτικό και εμετικό όλο αυτό.Συγνώμη αλλά έχεις βγει από τα όρια. Όχι αυτό δεν είναι τέχνη είναι μια αηδία που δε θέλω να ξέρω τι συμβολίζει!Τουλάχιστον κουραστικό να ονομάζουμε τεχνη οποιαδήποτε *βλακεια*….  Ας το κοιτάξουμε λιγο…

Salma Hayek: Όταν η Σάλμα Χάγιεκ μας έδειχνε τα τεράστια προσόντα της και… κατεδάφιζε το internet – φωτο / βιντεο

Χαλκιάς από Maestro: Στον ΠΑΟΚ βίωσα την επανάσταση μου