Τροχόσπιτο-θαύμα: Στήνεται σε 4 μέρες, χωράει 6 άτομα, έρχεται όπου θέλεις, κοστίζει μόνο 9.000€ και το εσωτερικό του μαγεύει

Τροχόσπιτο: Ποιο είναι το τροχόσπιτο που κοστίζει μόνο 9.000 ευρώ
Ένα απίθανο σπιτάκι με όνομα Rustic River Park Home έχει «ξετρελάνει» το διαδίκτυο και τους περιηγητές του. To καταπληκτικό τροχόσπιτο είναι άνετο και χωράει εως και έξι άτομα, πηγαίνει όπου θέλεις και κοστίζει μόλις 9.000 ευρώ.

Το συγκεκριμένο τροχόσπιτο μάλιστα είναι έτοιμο να βγει στον δρόμο οποιαδήποτε στιγμή και να μεταφερθεί στην τοποθεσία της επιλογής σας. Όπως βλέπετε, δεν είναι ένα συνηθισμένο τροχόσπιτο. Είναι φτιαγμένο με πολύ καλό γούστο και έχει ξύλινες λεπτομέρειες.

Το εσωτερικό κάθε σπιτιού είναι σχεδιασμένο με πολύ κομψότητα. Συμπεριλαμβάνονται ξύλινοι τοίχοι και ντουλάπια, καθώς και κουζίνα με γρανιτένιο πάγκο.

Τροχόσπιτο: Λεπτομέρειες για το όμορφο σπίτι που κοστίζει 9.000
Η κουζίνα από μόνη της είναι μεγάλη και είναι εξοπλισμένη με όλες τις απαραίτητες ανοξείδωτες συσκευές.

Το υπνοδωμάτιο πίσω από την κουζίνα έχει ένα λαμπερό, πλατύ παράθυρο που αφήνει τον ήλιο να μπει. Υπάρχει χώρος και για να κοιμηθούν φιλοξενούμενοι.

Παρόλο που είναι ένα ‘μικροσκοπικό’ σπίτι, θα δείτε πως έχει αρκετό χώρο – πράγματι μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι έξι άτομα. Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι 13 μέτρα σε μήκος, 1,8 μέτρα σε πλάτος και μπορεί εύκολα να φιλοξενήσει μία μικρή οικογένεια. Η τιμή του κυμαίνεται από τα $12,265 μέχρι τα $14,940 και είναι πλήρως επιπλωμένο και έτοιμο να φιλοξενήσει μια οικογένεια.

 

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Έκλεισα 20 χρόνια από τότε που σταμάτησα τα ναρκωτικά

Πέθανε ο Γιάννης Φλωρινιώτης