Τροχαίο Ζαχαριά: Είχε γίνει μια παρεξήγηση με φίλους του (φωτο)

Μια νέα πληροφορία που μπορεί να δώσει περισσότερα στοιχεία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο το απόγευμα της Τρίτης στη λεωφόρο Τραπεζούντος στον αριθμό 88, στο ρεύμα από την Άνοιξη προς τις Αφιδνες με θύμα τον 23χρονο Αλέξανδρο Ζαχαριά δίνει η δημοσιογράφος Ελένη Λαζάρου.

Όπως γράφει σε ανάρτησή της στο Facebook η ίδια έτυχε να βρίσκεται στο κατάστημα με τα παιχνίδια της οικογένειας Ζαχαριά λίγο μετά το τροχαίο δυστύχημα.

Όταν έμαθε τα δυσάρεστα νέα ταράχτηκε καθώς, όπως περιγράφει γνώριζε τον 23χρονο Αλέξανδρο, με αποτέλεσμα αυτό να γίνει αντιληπτό από έναν υπάλληλο. Ο ίδιος άνθρωπος, όταν έμαθε τα δυσάρεστα νέα είπε στη δημοσιογράφο του Alpha, ότι «έφυγε πριν από λίγο από δω με το γκολφάκι του . Είχε γίνει μία παρεξήγηση με τους φίλους του και πηγαινε να την λύσει γιατί για αυτόν οι φίλοι του είναι πολύ σημαντικοί».

Το ανθρακί αυτοκίνητο μάρκας Volkswagen Golf GTΙ που οδηγούσε ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς «καρφώθηκε» σε δέντρο με αποτέλεσμα ο 23χρονος να βρει ακαιριαία τον θάνατο.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο νεαρός, που επέβαινε μόνος του στο όχημα, επιχείρησε να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα, που οδηγούσε μια γυναίκα. Όμως, την ίδια στιγμή, η οδηγός προσπάθησε να στρίψει και ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς για να την αποφύγει, έκανε ελιγμό, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και με μεγαλη ταχύτητα να προσκρούσει στο δέντρο.

Εκτός από τις μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων αλλά και της γυναίκας που οδηγούσε το προπορευόμενο όχημα, οι αστυνομικοί έχουν βάλει στο «μικροσκόπιο» και το ΙΧ του Αλέξανδρου Ζαχαριά προκειμένου να διαπιστώσουν σε τι κατάσταση ήταν, αν είχαν γίνει τα προβλεπόμενα σέρβις, πως ήταν τα ελαστικά και αν φυσικά είχε υποστεί νόμιμες μετατροπές.

Στη δικογραφία που θα σχηματιστεί θα συμπεριλαμβάνονται η ιατροδικαστική εξέταση και οι τοξικολογικές έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν ο νεαρός Ζαχαριάς είχε καταναλώσει αλκοόλ ή είχε κάνει χρήση άλλων ουσιών, κάτι που γίνεται σε όλες τις περιπτώσεις των θανατηφόρων τροχαίων.

zaxarias_main
IMG_2225

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΤΡΟΧΑΙΟ, ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ, ΦΙΛΟΥΣ, ΖΑΧΑΡΙΑ

Τι έταξε ο Ερντογάν στη VW για να πάρει το εργοστάσιο στην Τουρκία

Από ποιες ασθένειες προστατεύει η ρίγανη