Τρίζουν τα κόκκαλά του!: Ο Βαξεβάνης τελείωσε με μία ατάκα τον Σίλα Σεραφείμ για το απερίγραπτο λάθος του

Spoilers

News 30 Ιουνίου 2021 01:32

Ένα μυθικό… πινγκ πονγκ πρωτοφανούς ανακρίβειας και στοιχειώδους γνώσης εξελίχθηκε το βράδυ της Τρίτης (30/6) στο «ελληνικό» twitter, με αποτέλεσμα να γίνει το ηλεκτρονικό «σώσε». Η κόντρα που προέκυψε είχε ως βάση τους μεγάλους Ρώσους συγγραφείς και τα έργα που έγραψαν (ή και όχι…), με αποτέλεσμα να φουντώσει μία- ευρισκόμενη στα σπάργανα- κόντρα ανάμεσα στον κωμικό Σίλα Σεραφείμ και τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή: ο, επίσης δημοσιογράφος, Στέφανος Κασιμάτης (που δύσκολα θα θεωρηθεί και ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του ΣΥΡΙΖΑ στα χρονικά) έγραψε, θέλοντας να εκτοξεύσει ακόμα έναν ψόγο προς την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πως την αριστουργηματική «Άννα Καρένινα» την έγραψε ο μεγάλος Φίοντορ Ντοστογέφκσι.

Εκεί «παρενέβη» ο- επίσης γνωστός για το μένος του προς τον ΣΥΡΙΖΑ- Σίλας Σεραφείμ, ο οποίος τουίταρε πως πρόκειται για συνηθισμένο λάθος αυτό με την «Άννα Καρένινα», μια και μπερδεύουν τον Ντοστογέφκσι με τον Αντόν Τσέχοφ.

Βέβαια, υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια: την «Άννα Καρένινα» δεν την έχει γράψει κανείς από τους δύο. Όπως μπορεί να σας διαβεβαιώσει οποιοσδήποτε έχει περάσει έξω έστω κι από δημοτική βιβλιοθήκη, πρόκειται για έργο του Λέοντος Τολστόι.

Ο Κώστας Βαξεβάνης, λοιπόν, δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η διπλή… γκάφα, κάνοντας retweet το σχόλιο του Σεραφείμ και γράφοντας από πάνω «Τρίζουν τα κόκαλα του Τολστόι. Αλλά το Σιλα τον ενδιαφέρει να δικαιολογήσει το άλλο τέρας (μορφώσεως) τον Κασσιμάτη». 

Ακολούθησε, όπως είναι φυσιολογικό, χαμός…

Δείτε παρακάτω τη σχετική φωτό:

Spoilers

Φωτεινή Μπαξεβάνη: Στην καραντίνα αφήσαμε την ψυχή μας πεινασμένη και τώρα ξεσπά

Spoilers

Φονικό στα Γλυκά Νερά: Δεν πλήρωσε η οικογένεια της Καρολάιν την κηδεία … Εγώ τα πλήρωσα όλα