«Τρίποντο» η Λαμία στη Ριζούπολη

«Τρίποντο» η Λαμία στη Ριζούπολη

Η Λαμία αναδείχθηκε νικήτρια στην τελευταία αναμέτρηση (7η αγωνιστική) των play out του εφετινού πρωταθλήματος της Super League με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Πρόκειται για δύο ομάδες που είχαν ήδη εξασφαλίσει αμφότερες την παραμονή τους στην κατηγορία και επομένως το σημερινό ματς δεν είχε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, παρά μόνο για την τελική κατάταξη. Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα, Λάζαρ Ρόμανιτς στο 10ο λεπτό όταν με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον τερματοφύλακα Βέρχουλστ των γηπεδούχων.

Ο αγώνας ηταν αδιάφορος βαθμολογικά και για τις δύο ομάδες που δεν κινδύνευαν με υποβιβασμό κι έτσι πρόσφεραν καλό θέαμα, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Απόλλων θα παίξει μια ακόμη αναμέτρηση στο πρωτάθληξα με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα την Τετάρτη 19 Μαΐου, η οποία είχε αναβληθεί λόγω κορονοϊού. Ο αγώνας είχε καλές φάσεις μπροστά στις εστ.ιες των δύο ομάδων, που έπαιζαν χωρίς άγχος και νικήτρια αναδείχθηκε τελικά η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου, επισφραγίζοντας με τον καλύτερο γτρόπο και την παραμονή της στην κατηγορία.

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων)
Κίτρινες κάρτες: Μπεντινέλι, Ιωαννίδης
Κόκκινες κάρτες: –

Οι συνθέσεις

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μάκης Χάβος): Βέρχουλστ, Χουχούμης (80΄ Ρώσση), Τσαμπούρης (63΄ Ντάουντα), Ντομίνγκες, Κάλισιρ, Μπαξεβανίδης, Φατιόν, Φερνάντεθ, Κολ (80΄ Λαγός), Μπεντινέλι, Ιωαννίδης (80΄ Βάρκας).

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Βύντρα, Σαραμαντάς, Προβυδάκης, Παλαβαντισβίλι, Τζανδάρης (86΄ Μπιάρνασον), Ρόμανιτς (86΄Πίτι), Τιρόνε (59΄ Βασιλακάκης), Καραμάνος.

XΡΗΣΤΟΣ ΜΟΥΡΔΟΥΚΟΥΤΑΣ

apologia-filippidi:-me-tin-ithopoio-eichame-schesi,-den-egine-tipota-choris-ti-thelisi-tis

Απολογία Φιλιππίδη: Με την ηθοποιό είχαμε σχέση, δεν έγινε τίποτα δίχως τη θέλησή της

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου