Αντώνης Κανάκης: Τριπλή δόση Ράδιο Αρβύλα στον Antenna

Η μεγάλη επιστροφή των «Ράδιο Αρβύλα» στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 είναι γεγονός. Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του επιστρέφουν σε γνώριμα λημέρια αφού συνεργάστηκαν με το κανάλι του Αμαρουσίου σχεδόν για πάνω 20 χρόνια πριν το ξαφνικό «διαζύγιο» των δύο πλευρών το 2018.

Η πρεμιέρα της σατυρικής εκπομπής της παρέας από τη Θεσσαλονίκη είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Δευτέρας 8 Νοεμβρίου. Παράλληλα μετράμε αντίστροφα και για το «Βινύλιο», τη δεύτερη δημιουργία του Αντώνη Κανάκη που αποτελεί αγαπημένο του πρότζεκτ.

 

Όπως φαίνεται όμως η συνεργασία του παρουσιαστή από τη Θεσσαλονίκη με τον ΑΝΤ1 δε θα σταματήσει εκεί.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Realife» στα σχέδια του καναλιού είναι οι «Αρβύλα» να έχουν παρουσία και στη συνδρομητική πλατφόρμα ΑΝΤ1+ που θα λανσαριστεί τις επόμενες εβδομάδες. Στόχος των ανθρώπων του καναλιού είναι να ενταχθούν παραγωγές της Tony Productions με αποκλειστικό περιεχόμενο για τη νέα πλατφόρμα τύπου Netflix.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, οι συζητήσεις των δύο πλευρών για το ακριβές περιεχόμενο είναι σε εξέλιξη.

Όπως τονίζεται μάλιστα η εκπομπή του Αντώνη Κανάκη και της παρέας του στον ΑΝΤ1+ θα προβληθεί την άνοιξη, αφού θα έχει ολοκληρωθεί η καθημερινή ζωντανή τους μετάδοση στον αέρα του καναλιού.

Η συμφωνία του Αντώνη Κανάκη με τον ΑΝΤ1 αναφέρει ότι τόσο το «Ράδιο αρβύλα» όσο και το «Βινύλιο» θα κατεβάσουν αυλαία την εβδομάδα πριν από το Πάσχα.

Τηλεθέαση: Σαρώνουν Γη της Ελιάς και The Voice, πανωλεθρία για το DWTS

Spoilers

The Voice spoiler: Ο παίκτης που ξάφνιασε τον Ρουβά – Το απίστευτο δώρο που του έκανε!