Τρίπιτο και «τούμπανο»: Όλοι τρέχουν στη Δράμα να δοκιμάσουν το μεγαλύτερο πιτόγυρο στην Ελλάδα

Στη Δράμα, το πιτόγυρο περνάει σε άλλο επίπεδο και οι υπεύθυνοι του σουβλατζίδικου που το σκέφτηκαν και το έφτιαξαν, τρίβουν τα χέρια τους, από ικανοποίηση…

Ένα σουβλάκι, τρία σε ένα στη Δράμα. Τυλιχτό αλλά με τρεις πίτες που κερδίζει όλο και περισσότερους οπαδούς. Το μέγεθος και η γεύση το έχουν κάνει θέμα συζήτησης στην πόλη, με τις εικόνες τις τελευταίες μέρες, να ταξιδεύουν από το διαδίκτυο σε ολόκληρη τη χώρα.

Οι υπεύθυνοι του σουβλατζίδικου δηλώνουν ικανοποιημένοι και βλέπουν το κατάστημά τους, να γίνεται viral με τη σκέψη που έκαναν πράξη. Παρά τις αυξήσεις το σουβλάκι με πίτα μπαίνει σε χιλιάδες σπίτια κάθε εβδομάδα.

@snack_bar_tsele 🌯🌯#gyro#greek#big#bigfood#food#fyp#fypシ゚viral🖤tiktok #fyppppppppppppppppppppppp ♬ Food – eas Ratta

Το πιτόγυρο αποτελεί για ορισμένους μια αγαπημένη συνήθεια. Στη Δράμα όπως φαίνεται οι άνθρωποι το έχουν εξελίξει και το έχουν πάει σε άλλα επίπεδα. Μπορούμε να βρούμε γύρο ως «μπουρί», σε σάντουιτς, σε λαγάνα, σε τορτίγια και γενικά σε ό,τι ψωμάκι ή πίτα μπορεί να φανταστεί κανείς. Πλέον μπορούμε να το βρούμε και ανάμεσα σε τρεις ολόκληρες πίτες.

@snack_bar_tsele 🌯🌯#gyros#bigfood#monster#greekgyros#streetfood#monsterfood#fypシ゚viral🖤tiktok#fyppppppppppppppppppppppp ♬ πρωτότυπος ήχος – snack_bar_tsele


.
Το λεγόμενο και τρίπιτο μπορεί να είναι σπάνιο, είναι όμως αρκετά εντυπωσιακό. Ένα σουβλατζίδικο λοιπόν στη Δράμα αποφάσισε να το κάνει πράξη και μάλιστα το γύρισε σε βίντεο το οποίο στη συνέχεια ανέβασε στο TikTok.

Βαρδινογιάννης για Αλιμόνου: «Έχω πτωχεύσει, δεν μπορώ να δίνω 34.000 ευρώ το μήνα»

«Αν ήμουν 60 και αυτός 73, συμφωνείς;»: Η Εύη Βατίδου «έκλεισε στόματα» για τη διαφορά ηλικίας με τον σύντροφό της