Τρίκαλα: Η ακτινογραφία έδειξε πως ο κρατούμενος έλεγε την αλήθεια – Η νύχτα της μεγάλης έντασης στις φυλακές!


Οι φωνές ξεσήκωσαν τις φυλακές Τρικάλων για ακόμα μία νύχτα. Ένας κρατούμενος διακομίστηκε στο νοσοκομείο, αλλά η ένταση δεν σταμάτησε εκεί…

Βραδιά έντασης η περασμένη, στις φυλακές Τρικάλων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας Έλληνας κρατούμενος που λίγες μέρες πριν νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Τρικάλων, ανέφερε πως κάρφωσε βελόνα συρραφής τραυμάτων στο σώμα του.

Διαπιστώθηκε πως έλεγε αλήθεια, καθώς αυτό έδειξε και η ακτινογραφία που έκανε λίγο αργότερα.

Μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, για εξετάσεις. Εκεί, όπως αναφέρει το trikalaola.gr, διαπιστώθηκε πως η βελόνα δεν ήταν τωρινή αλλά προηγούμενων χρόνων. Έτσι επέστρεψε ξανά στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου και παραμένει.

Στις 02:30 περίπου τα ξημερώματα ένας άλλος αλλοδαπός κρατούμενος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων με βαθιά τραύματα στα χέρια και στα πόδια που προκάλεσε ο ίδιος με αιχμηρό αντικείμενο, προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο βέβαια να βάλει τέλος στη ζωή του.

Η ποσότητα του αίματος που έχασε ήταν μεγάλη αλλά του έγιναν γρήγορα συρραφές και η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο. Συνεχίζει να νοσηλεύεται φρουρούμενος.Η

Written by alexandros

Όσοι μυρίζουν όμορφα έχουν ένα μυστικό, λέει η επιστήμη και όχι δεν είναι οι ακριβές κολόνιες

Φρίκη στο Μοσχάτο: Βρέθηκε σπίτι «κολαστήριο» με δεκάδες νεκρά ζώα