Τριαντάφυλλος – Κωνσταντίνος Βασάλος: Έβαλαν τέλоς στην κóντρα τους – «Σоυ ζnτάω σuγγνώμη»

Τέλος στην κόντρα τους αποφάσισαν να βάλουν ο Τριαντάφυλλος με τον Κωνσταντίνο Βασάλο μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».
Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρέθηκε στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται ο Τριαντάφυλλος και εκεί ξεκαθάρισαν τα όσα έχουν ειπωθεί.

«Είχα σκοπό να στηρίξω Σάκη-Μαριαλένα-Βασάλο, και Βασάλο γιατί είχαμε μιλήσει πριν φύγω για το Survivor και μου είπε εκείνος και ο Κώστας ο μισθοφόρος, κάποια πράγματα για το παιχνίδι και το σεβάστηκα. Και έλεγα θα τον στηρίξω αν ξαναπάει. Σου είχα βγάλει και τραγούδι, αλλά έκανες ειρωνικό σχόλιο. Πώς γίνεται Survivor με Βασάλο μέσα να κάνει 9%; Σου ζητάω συγγνώμη Κωνσταντίνε», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

«Μου έκαναν πρόταση από το survivor για πάνω από 10.000 ευρώ την εβδομάδα. δεν μπορούσα να αφήσω πάλι το παιδί μου. Έχω μιλήσει με Αλέξη Παππά. Δεν θα ήταν ωραίο το παιχνίδι χωρίς αυτόν. Και για τα χρήματα και για το παιχνίδι πήγε. Αν πήγαινα στο παιχνίδι θα έπαιρνα μαζί μου σίγουρα τον Αλέξη Παππά που είναι ήδη μέσα και δεν θα έπαιρνα με τίποτα τον Κόρο. Έλεγε και έκανε κακίες. Όλοι κλέβαμε στο Survivor. Δεν θεωρώ ότι είναι σωστή η συμμετοχή της Δαλάκα και της Ασημίνας γιατί είχαν κλέψει τηλέφωνο και για το παιχνίδι είναι ιερότερη κλεψιά», συμπλήρωσε.

Θα κάνει εκπομπή στο open; «Καλώ τους καναλάρχες να πάρουν εμάς τους 2 για εκπομπή. Δεν θα ήμουν στην εκπομπή του open λόγω των εμφανίσεών μου», απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Και συνέχισε κλείνοντας ο Τριαντάφυλλος: «Θεωρώ σωστό οι τραγουδιστές να κάνουν διαφημίσεις από τη στιγμή που έχουν απήχηση, προκειμένου να βγάλουν χρήματα για την οικογένειά τους. και επειδή το λέει ο Νταλάρας, δεν πρέπει να κάνουμε διαφημίσεις;».

To «fresh-news.eu» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.

Τι δεν πρέπει να αποθηκεύετε στο επάνω μέρος του ψυγείου σας

Χαμóς με όσα είπε ο Νταλάρας: Πńρε σκλnρή θέση και τα εiπε έξω από τα δóντıα