Τρία Μίλια β’ Κύκλος spoiler: Τίμος και Νικόλας σε επίσημα σε πόλεμο

Η κοινωνική σειρά επιφυλάσσει πολλές ιστορίες γεμάτες ένταση. Σε μία από αυτές πρωταγωνιστούν ο Τίμος και ο Νικόλας, με τον πρώτο να μην αργεί να πραγματοποιήσει την απειλή του και αρχίζει επίσημα πια τον πόλεμο. Ο Τίμος Παπαχρήστου, ο δήμαρχος της Δρακονήσου, είναι παντρεμένος με τη Δέσποινα και έχουν δύο κόρες, την Ελένη και την Κλειώ. Εκείνος δείχνει να ενδιαφέρεται ιδιαιτέρα για τον τόπο του, αλλά στην πραγματικότητα κάθε του κίνηση εξυπηρετεί μόνο τα προσωπικά του συμφέροντα, που δεν είναι πάντοτε και τόσο διάφανα.

Στο μεταξύ, ο σύντροφος της δεύτερης κόρης του, ο Πέτρος, υποψιάζεται ότι ο ισχυρός άντρας κρύβεται πίσω από πολλά γεγονότα που έχουν συμβεί στο νησί και συγκεντρώνει αποδείξεις. Κάτι που γίνεται αντιληπτό από τον Τίμο, ο οποίος, χωρίς να χάνει πολύτιμο χρόνο, προσπαθεί να τον πάρει με-το μέρος του. Του υπόσχεται ότι θα του φτιάξει κολυμβητήριο για να κάνει τις προπονήσεις του, και πως θα γίνει ο… χορηγός του, κάνοντας τον νεαρό άντρα χαρούμενο. Βέβαια, ο πατέρας του, ο Νικόλας, δεν μένει με σταυρωμένα χέρια και περνάει στην αντεπίθεση, προτείνοντας στην Κλειώ να φύγει από το πατρικό της σπίτι και να μείνει μαζί τους. Όπως και γίνεται.

Όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια της κοινωνικής σειράς, ο Νικόλας επισκέπτεται τον Τίμο στο γραφείο του και του ζητάει σε πολύ έντονο τόνο να σταματήσει να φουσκώνει τα μυαλά του γιου του και να μείνει μακριά του, με εκείνον να μην ανέχεται τη στάση και τη συμπεριφορά του άντρα και να περνάει με τη σειρά του στην αντεπίθεση. Του λέει ότι δεν πρόκειται να μπλέξει πουθενά τον Πέτρο και του ζητάει με επιτακτικό τρόπο να πείσει την Κλειώ να επιστρέφει στο πατρικό της, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα χρειαστεί να έρθουν αντιμέτωποι. Αλλά μάταια. Πολύ σύντομα, λοιπόν, οι δύο άντρες έχουν μία νέα συνάντηση στην οποία απειλούν ο ένας τον άλλον.

Ειδικά ο Τίμος, ο οποίος ξεκαθαρίζει στον Νικόλα ότι, αν δεν κάνει ό,τι του λέει, θα του κηρύξει τον πόλεμο και ενδεχομένως να υπάρξουν παράπλευρες απώλειες. Ο τελευταίος, από την πλευρά του, δεν κάνει τίποτε από όσα του ζητάει ο δήμαρχος. Το ακριβώς αντίθετο μάλιστα. Ψάχνει να βρει πού έχει κρύψει ο γιος του τα στοιχεία που τον ενοχοποιούν για να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να εκδικηθεί. Με την πάροδο του χρόνου, ο Τίμος συνειδητοποιεί ότι ο Νικόλας δεν κάνει τίποτα για να γυρίσει η κόρη του στο σπίτι τους και αποφασίζει να πραγματοποιήσει την απειλή του.

Καταστρώνει ένα σατανικό σχέδιο εις βάρος του Νικόλα αλλά και του γιου του, προκειμένου να τους μπλέξει σε νέες περιπέτειες, αρχίζοντας με αυτόν τον τρόπο τον πόλεμο! Ο Νικόλας αντιλαμβάνεται αμέσως ότι πίσω από τα μπλεξίματα κρύβεται ο Τίμος και το λέει στον Πέτρο, ο οποίος όμως δεν τον πιστεύει και τον κατηγορεί.

Ζώδια: Πώς κάνει σεξ το καλοκαίρι το κάθε ζώδιο

Όνειρα: Τι σημαίνει όταν ονειρεύεσαι να κάνεις σεξ με έναν άγνωστο