Full in love ο Γιώργος Λιάγκας: Δείτε την 25χρονη Μαρία που έκρυβε για 6 μήνες, σούσουρο με τις φώτο παπαράτσι

Ο διάσημος παρουσιαστής πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού με τους γιούς του στη Τήνο. Τώρα συνεχίζει τις διακοπές του στην Ιθάκη και δεν είναι μόνος.

Οι δύο γιοι του πλέον βρίσκονται με τη μαμά τους, Φαίη Σκορδά, στη Χαλκιδική και έτσι ο παρουσιαστής απολαμβάνει στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης και μάλιστα δημοσιεύει φωτογραφίες.

Λίγο πριν την επιστροφή του στην Αθήνα, ενόψει της νέας τηλεοπτικής χρονιάς, που θα τον βρει να είναι πλέον το κεντρικό πρόσωπο της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1, μετά και την αποχώρηση της πρώην συζύγου του, η οποία μετακόμισε στο κανάλι του ΣΚΑΪ, ο Γιώργος Λιάγκας γεμίζει τις μπαταρίες του.

Ο παρουσιαστής, όπως φαίνεται, έχει ερωτευτεί την Ιθάκη και το Ιόνιο πέλαγος, αφού εκεί πέρα οι θάλασσες δεν έχουν καμία σχέση με τις Κυκλάδες, που φυσάει διαρκώς.

Μάλιστα, σε πρόσφατη ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, δημοσίευσε φωτογραφίες αγκαλιά με μία σαμπρέλα και έγραψε χαρακτηριστικά “Κρυμμένοι παράδεισοι του Ιονίου, με τις απίστευτες ομορφιές και τις μπουνάτσες του…”.

Γιώργος Λιάγκας: Οι διακοπές στην Ιθάκη με παρέα

Τις φωτογραφίες τις τράβηξε η νέα σύντροφος του, η οποία απολαμβάνει μαζί του τις ομορφιές του νησιού.

Πηγή i-diakopes.gr

Μαίρη Σκόρδου: Έτσι είναι σήμερα 20 χρόνια μετά το Big Brother παντρεύτηκε και νοικοκυρεύτηκε

Abby Dowse: Η barbie ξανθιά καλλονή που έχει Αναστατώσει όλο το Instagram – φώτο