Τρέχει να…κρυφτεί η Άντζελα Γκερέκου: «Όταν έκανα έρωτα μαζί της…»

Η Άντζελα Γκερέκου συμμετέχει τα τελευταία χρόνια στη «Γη της Ελιάς» κι έχει κερδίσει τη λατρεία του τηλεοπτικού κοινού, ειδικά για την απαράμιλλη ομορφιά της, με συνάδελφό της να αναφέρεται στις… ιδιαίτερες σκηνές που είχαν, όταν έκαναν έρωτα για τα γυρίσματα της σειράς. Τρέχει να…κρυφτεί μετά τις αποκαλύψεις!

Ο Σπύρος Νικολαΐδης είχε μιλήσει μεταξύ άλλων για τις ερωτικές σκηνές, που είχε στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου, με την Άντζελα Γκερέκου, η οποία πάντως συγκλόνισε για τον χαμό του συζύγου της.

«Ο ρόλος μου φέτος στη Γη της Ελιάς μου ταίριαξε γάντι. Τον αγάπησα το ρόλο αυτό. Δεν περίμενα να έχω πρωταγωνιστικό ρόλο στη Γη της Ελιάς», σχολίασε αρχικά ο Σπύρος Νικολαϊδης.

Στη συνέχεια, ο Σπύρος Νικολαϊδης αναφέρθηκε στις ερωτικές σκηνές με την Άντζελα Γκερέκου: «Επειδή είμαι πολύ σεμνός άνθρωπος, ήμουν πολύ ντροπαλός στην αρχή. Το ίδιο και η κυρία Γκερέκου. Σιγά σιγά το βρήκαμε, αλλά η πρώτη επαφή ήταν δύσκολη».

Ο νέος καλλιτέχνης σε συνέχεια των δηλώσεών του, εξέφρασε τις σκέψεις του για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Αμερική, ενώ μίλησε με ενθουσιασμό και για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του, στο νέο βίντεο κλιπ της τραγουδίστριας Evgenia με τίτλο «Φεγγάρι μου».

Σίσσυ Χρηστίδου: H ατάκα της όλο νόημα στον αέρα της εκπομπής

Ηλίας Ψινάκης για Eurovision: Η Δέσποινα Βανδή θα έσκιζε