Τράπεζες: Προσωρινή κλειστά για μια ημέρα

Την παραμονή της εορτής του Αγίου Πνεύματος, στις 24 Ιουνίου, οι τράπεζες θα παραμείνουν κλειστές, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο. Αυτό αναμένεται να επηρεάσει την πληρωμή των συντάξεων για τον μήνα Ιούλιο, καθώς τα χρήματα αναμένεται να κατατεθούν στους λογαριασμούς των συνταξιούχων από την Παρασκευή 21 Ιουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη πληρωμή για τις συντάξεις του Ιουλίου είναι προγραμματισμένη για τις 25 Ιουνίου. Ωστόσο, λόγω της επέμβασης της αργίας της εορτής του Αγίου Πνεύματος, η πληρωμή αυτή αναμένεται να πραγματοποιηθεί την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα, δηλαδή την Παρασκευή 21 Ιουνίου.

Ειδικότερα, το ΕΦΚΑ καταβάλλει προσπάθεια ώστε οι συντάξεις του Ιουλίου να μπουν στους λογαριασμούς των μη μισθωτών από την Παρασκευή το απόγευμα, λαμβάνοντας υπόψη την αργία της Πέμπτης 24ης Ιουνίου. Η κανονική καταβολή θα πραγματοποιηθεί όπως αναμένεται στις 25 Ιουνίου, απλώς οι συντάξεις θα μπουν στους λογαριασμούς νωρίτερα από ό,τι συνήθως. Το διοικητικό συμβούλιο του ΕΦΚΑ θα συνεδριάσει σήμερα για να λάβει τις απαραίτητες αποφάσεις για το θέμα.

Written by admin

Αθάνατη Ελληνίδα μάνα σε ανεκδοτάρα

Προβλέψεις για τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών 2024 από το Υπουργείο Εσωτερικών