Τραγωδία στον δρόμο: Το ΙΧ σε τροχαίο με 4 νεκρούς μετά από 150 μέτρα

Ένα τροχαίο ατύχημα συνέβη έξω από τους Τοξότες Ξάνθης, στην παλιά εθνική οδό Ξάνθης Καβάλας, γύρω στις 08:00 το πρωί. Τέσσερα άτομα έχασαν τη ζωή τους ως αποτέλεσμα του ατυχήματος.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν τρεις άντρες από τη Χαλκίδα και μία φοιτήτρια, η οποία πήγαινε στην Κομοτηνή, καθώς και μία αλλοδαπή. Η παρέα των πέντε ατόμων είχε βγει για μια βραδινή διασκέδαση και ήταν στο δρόμο για την παραλία του Νέστου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το αυτοκίνητο εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με ένα λεωφορείο. Το αυτοκίνητο διαμορφώθηκε σε μια αναθαρρημένη μάζα μετά τη σύγκρουση και ανασύρθηκαν νεκροί δύο άνδρες 26 και 27 ετών και δύο γυναίκες 28 και 22 ετών.

Ένας 22χρονος άνδρας που επέβαινε στο αυτοκίνητο μάχεται για τη ζωή του, έχοντας υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατάγματα. Ο οδηγός του λεωφορείου και τρία ακόμα άτομα έχουν ελαφρά τραύματα και δεν εμπνέουν ανησυχία για την κατάστασή τους.

Το ατύχημα συνέβη όταν το αυτοκίνητο των Χαλκιδέων συγκρούστηκε με το λεωφορείο που μετέφερε εργαζόμενους της ίδιας βιομηχανίας στην εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν και οι επιβάτες του αυτοκινήτου.

Ο τραγικός επίλογος του ατυχήματος έχει αφήσει τους συγγενείς των θυμάτων να πραγματοποιούν αναγνώριση και να εντοπίζουν τους οικείους τους σε Χαλκίδα και Ξάνθη.

Written by admin

Ο Πατέρας Ευμένιος αποκαλύπτει τα παρασκήνια του MasterChef 4 στην Εκκλησία

Ο Τζέφ Μπέζος απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μύκονο με την οικογένειά του – Όλα τα χρήματα του καλά του παει