Τραγωδία στη Χίο: «Μας κοιτάς από ψηλά με τα λευκά φτερά σου» – Σπαραγμός για τον 19χρονο Σταύρο


Συγκλονισμένη είναι όλη η Ελλάδα από την τραγωδία που σημειώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής (4/8) στη Χίο, με θύμα έναν 19χρονο που καταπλακώθηκε από μπασκέτα ενώ έπαιζε με τους φίλους του – Στο  αυτόφωρο μηχανικός του δήμου Χίου

Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν την ανείπωτη τραγωδία που εκτυλίχθηκε στο νησί της Χίου. Οι διακοπές που τόσο καιρό σχεδίαζε με την παρέα του ο 19χρονος Σταύρος, εξελίχθηκαν σε ανθρώπινο δράμα για την οικογένειά του.

Ο ψηλόλιγνος νεαρός, ένα δραστήριο και χαμογελαστό παιδί που είχε όλη τη ζωή μπροστά του, σε μια στιγμή εφηβικού ενθουσιασμού κάρφωσε με δύναμη και κρεμάστηκε σε μια ετοιμόρροπη μπασκέτα στην περιοχή της Δασκαλόπετρας.

Η μπασκέτα όμως, λόγω παλαιότητας και αμέλειας σε ό,τι αφορά τη συντηρησή της, έσπασε και έπεσε πάνω του, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Η οικογένεια του 19χρονου Σταύρου είναι συντεριμμένη ενώ, χθες αναχώρησαν για την Αθήνα οι φίλοι του άτυχου 19χρονου, με τους οποίους βρισκόταν στο γήπεδο το βράδυ του δυστυχήματος.

Σήμερα, μετά την διενέργεια σχετικής ιατροδικαστικής εξέτασης, αναμένεται η μεταφορά της σορού του 19χρονου στην Αθήνα, προκειμένου να παραδοθεί στην οικογένειά του.

Στο σημείο που έχασε τη ζωή του, ο 19χρονος, μία φίλη του άφησε ένα σημείωμα που ραγίζει καρδιές…

«Μας κοιτάς από ψηλά με τα λευκά φτερά σου. Η νιότη σου θα μείνει αιώνια και θα είσαι ήδη από τώρα στην Βασιλεία Του. Δε πονάς. Δε κλαις. Δεν κρυώνεις. Μας ζητάς μια προσευχή κι εσύ θα μεσιτεύεις για όλους μας πάνω απ’ τον γαλάζιο ουρανό. Στα πόδια της αφρισμένης θάλασσας οι άγγελοι ψάλλουν και υμνούν και στοργικά σε οδηγούν στους ανθισμένους κήπους του Παραδείσου. Λάμπουν τα μάτια, χτυπάει η καρδιά, ποθεί η ψυχή. Είσαι κοντά Του», έγραψε…

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:

44.jpg

Written by alexandros

7 σημάδια ότι ένας Άγγελος βρίσκεται στο πλευρό σας αυτή τη στιγμή!

Ικαρία: Εξέλιξη – ΣΟΚ στην εξαφάνιση της 34χρονης