Τραγική δολοφονία από το θείο της

Η 11χρονη που εξαφανίστηκε χτες από το σπίτι της στην Ηλεία βρέθηκε τελικά νεκρή σε ένα χωράφι, έχοντας δεχτεί θανάσιμο τραύμα από ένα κατσαβίδι.

Όπως αποκαλύπτεται, ο δράστης ήταν ο θείος της. Ένας άντρας 37 ετών Ρομά, ο οποίος είχε στιγματιστεί καθώς στο παρελθόν, το 2017, είχε συλληφθεί για βιασμό ανήλικου. Ομολόγησε το μεσημέρι της Δευτέρας το έγκλημα.

Το κορίτσι είχε εξαφανιστεί την Κυριακή και οι δικοί της την έψαχναν με αγωνία όλες αυτές τις ώρες, χωρίς να μπορούν να φανταστούν ότι ο δράστης θα ήταν ένας δικός τους άνθρωπος.

Η σορός του παιδιού βρέθηκε από αστυνομικούς σε αγροτική περιοχή στο Καταρράχι της Ηλείας. Σχεδόν αμέσως η αστυνομία συνέλαβε τον 37χρονο ο οποίος ομολόγησε ότι δολοφόνησε την ανιψιά του, χτυπώντας την με κατσαβίδι στο λαιμό.

Οι Αρχές είχαν στη διάθεσή τους υλικό από κάμερες ασφαλείας που έδειχναν ότι η 11χρονη μπήκε στο αυτοκίνητο του θείου της και έφυγαν από το χωριό τους, τη Μυρτιά. Ο ιατροδικαστής που έφτασε αμέσως στο σημείο ανέφερε ότι εκ πρώτης όψεως ο χρόνος θανάτου τοποθετείται αργά το βράδυ ή λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Τα κίνητρα του δράστη εξετάζονται ακόμη, ενώ πιθανολογείται ότι ήταν σεξουαλικά εξαιτίας και του ιστορικού του. Η έρευνα της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία της 11χρονης στον Πύργο συνεχίζεται.

Written by admin

Η Κατερίνα Καινούργιου: Η φλόγα και η παράνοια της

Αύξηση των μέτρων ασφαλείας από τους Γερμανούς ενόψει της έναρξης της διοργάνωσης