Τραγικές ώρες για την Δήμητρα Λιάνη

Latest

Αποκαλυπτική υπήρξε η Δήμητρα Λιάνη στο «Πρωινό» της Παρασκευής (16/9), με την ίδια να αναφέρεται σε παρακολουθήσεις προς την ίδια και όχι μόνο.

Η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου αναφέρθηκε στο θέμα της υπόθεσης των υποκλοπών, αποκαλύπτοντας κι η ίδια το δικό της άσχημο βίωμα, χωρίς να κρύψει και τις δυσκολίες που ζει τώρα.

Διαβάστε επίσης: Δούκισσα Νομικού: Πανηγυρίζει με τον γιο της Σάββα για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού (pic)

Η αποκάλυψη της Λιάνη για την παρακολούθησή της

«Είναι μία παλιά ιστορία αυτή. Θυμάμαι όταν πρωτομπήκαμε στο Μέγαρο Μαξίμου υπήρχε στο υπόγειο μία αίθουσα από την οποία κρέμονταν καλώδια. Ήταν όλη η αίθουσα παρακολουθήσεων. Ήταν ξηλωμένα καλώδια. Έχει ενδιαφέρον το εξής πως κάποια στιγμή στο μέσο της θητείας του Ανδρέα Παπανδρέου, μαθαίνω ένα πρωινό ότι κυκλοφορούν κασέτες στην Ομόνοια, σε κάποιους περίεργους και ύποπτους κύκλους, με προσωπικές συνομιλίες.

Αμέσως κάνω μία δήλωση για υπανθρώπους όπου δέχομαι ένα τηλέφωνο από κάποιον κύριο από την τότε ΚΥΠ που μου λέει ότι είναι ο προσωπικός μου ωτακουστής και ότι έχει 50 χιλιάδες ώρες παρακολούθησης. Μου τόνισε ότι δεν είναι υπάνθρωποι και κάποιος είχε δώσει εντολή να μας παρακολουθούν. Καταλαβαίνετε τι ανατριχιαστικό ήταν να νιώθεις ότι παρακολουθείσαι» ανέφερε αρχικά η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.

«Αυτός ο κύριος μου ζήτησε συνάντηση. (…) Τον είδα, μαγνητοσκόπησα την τότε συνάντηση και κατάλαβα από αυτή την ιστορία πως κάποιοι κύκλοι εντός και εκτός ΠΑΣΟΚ αλλά και πολιτικής, ήθελαν να με παρακολουθήσουν μήπως γίνει και κάποια υποτροπή εκ μέρους μου και να πουν στον Ανδρέα ότι «αυτή είναι η κυρία η οποία παντρεύτηκες». Εγώ ήμουν η αχίλλειος πτέρνα του Ανδρέα κι αυτή χτυπούσαν».

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου χαρακτήρισε εκείνες τις εποχές πολύ άσχημες και πολύ σκοτεινές και τις συνέκρινε με το σήμερα, που πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει άρδην.

«Χρυσό» πριμ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την κατάκτηση του Conference League (vid)

πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Η Ευρώπη σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης

Η επίδραση του παιχνιδιού στη ζωή μου: Τα φαντάσματα του Φατζιόλι