Άντζελα Δημητρίου: Τραγικές ώρες για την και την κόρη της … στο σφυρί η βίλα τους!

Η Άντζελα Δημητρίου δεν έχει περάσει λίγες δυσκολίες, με τη γνωστή τραγουδίστρια να δίνει «μάχες» ειδικά για ένα ακίνητο, που βρισκόταν στην ιδιοκτησία της και είχε ιδιαίτερη αξία, αφού έμεινε για χρόνια ολόκληρα.

Για αυτό το διαμέρισμα στην Ηλιούπολη η Άντζελα Δημητρίου έχει δώσει μάχες και μάχες για να το κρατήσει στην ιδιοκτησία της, έχοντας πολλές φορές χτυπήσει το κουδούνι της για να το κατασχέσουν.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια που με νύχια και με δόντια κατάφερε να το σώσει, δουλεύοντας σκληρά, σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντός της δεν μένει πια εκεί. Εδώ και καιρό, άλλωστε, έχει μετακομίσει σε ένα διαμέρισμα, παίρνοντας μαζί της όλα τα προσωπικά της αντικείμενα, τους δεκάδες χρυσούς και πλατινένιους δίσκους της.

Παράκλησή της να μην μάθει κανείς, όσον αφορά τα ΜΜΕ, για το πού είναι το νέο κρησφύγετο της, αφού μετά το σάλο της διαφήμισης των Jumbo, όπου είχε συμμετάσχει, βίωσε ένα «βομβαρδισμό» κριτικής και ήθελε να ηρεμήσει.

Ο αληθινός λόγος που το άφησε και το χρέος που «έπνιξε» την κόρη της

Ο πραγματικός λόγος, βέβαια, ήραν το ότι θέλησε να το αφήσει εξ ολοκλήρου στην κόρη της Όλγα, για να κάνει τη δική της προσωπική αρχή με τον αρραβωνιαστικό της Φώτη, που πάνε για γάμο.

Ως μητέρα πάνω από όλα η Άντζελα Δημητρίου, όπως θα έκανε και κάθε μάνα, «θυσιάστηκε» για το παιδί της, μετακομίζοντας στην Άνω Γλυφάδα σε ένα νέο και μικρότερο διαμέρισμα ώστε να έχει όλη την άνεση για την προσωπική της ζωή.

Στο τέλος, όμως, η κόρη της, Όλγα, έφτασε σε σημείο να χάσει το σπίτι όπου ζει στην Ηλιούπολη, για ένα χρέος 10.000 ευρώ, σύμφωνα με την εκπομπή Επιτέλους Σαββατοκύριακο.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του «Ε», η τραγουδίστρια είχε πάρει ένα δάνειο από μια τράπεζα, το οποίο δεν είχε αποπληρώσει και είχε μείνει ένα πολύ μικρό ποσό ως χρέος.

Από το 2008 μέχρι το 2017, το σπίτι αυτό έχει βγει σε πλειστηριασμό γύρω στις 7 με 8 φορές και είχε υποθηκευτεί τρεις φορές από την Τράπεζα της Ελλάδος, ενώ έχει κατασχεθεί λόγω οφειλής ύψους 3.800 ευρώ που είχε η Άντζελα Δημητρίου.

Τζούλια Αλεξανδράτου: Η κρυφή σχέση με γνωστό Έλληνα τραγουδιστή; (ΦΩΤΟ)

Iωάννα Τούνη: «Λύγισε» για το θάνατο της μητέρας της – «Το αίσθημα της απώλειας σε αδειάζει»