Ναταλία Γερμανού: 13 διάσημοι Έλληνες με τους οποίους είχε σχέση η Ναταλία Γερμανού … τους μισούς τους είχαμε ξεχάσει τελείως

Η Ναταλία Γερμανού κατά καιρούς έχει απασχολήσει τα media με την προσωπική της ζωή, με την ίδια τα τελευταία χρόνια να αποφεύγει να μιλά σε συνεντεύξεις της.Πολλά ήταν τα δημοσιεύματα στο παρελθόν που χρέωναν σχέσεις στη Ναταλία Γερμανού, με ορισμένες να ισχύουν και άλλες όχι.

Ναταλία Γερμανού: Ο γάμος και οι άγνωστες σχέσεις της παρουσιάστριας

Θανάσης Καλλίρης

Αρχικά όλοι γνωρίζουν τη σχέση που διατηρούσε η Ναταλία Γερμανού με τον Θάνο Καλλίρη, η οποία κράτησε 5,5 χρόνια, σε μία εποχή που ο τραγουδιστής ήταν το απόλυτο «είδωλο» της νεολαίας. Αν και πολλοί πίστευαν ότι οι δυο τους θα παντρεύονταν, τελικά χώρισαν. Από το 1995 μέχρι και σήμερα οι δυο τους παραμένουν καλοί φίλοι.

Απόστολος Γκλέτσος

Ένα σύντομο και άγνωστο στον πολύ κόσμο ειδύλλιο είχε με τον Απόστολο Γκλέτσο, στα μέσα της δεκαετίας του 90.

Φώτης Γιαννιώτης

Αν και δεν είχε επιβεβαιωθεί επίσημα, κάπου στα μέσα της δεκαετίας του 90, οργίαζαν οι φήμες που ήθελαν τη Ναταλία να βγαίνει με τον σταρ του ελληνικού μόντελινγκ, Φώτη Γιαννιώτη.

Πέτρος Ίμβριος

Το 1998 η στιχουργός και σήμερα παρουσιάστρια της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται» παντρεύτηκε τον τραγουδιστή Πέτρο Ιμβριο, με κουμπάρα την Άννα Βίσση. Ο γάμος τους κράτησε μόλις 4 χρόνια και σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούσαν τότε, η άρνηση της Ναταλίας να αποκτήσουν παιδί, έφερε το χωρισμό τους.

Δημήτρης Ράπτης

Το 2002 στο Mega προβλήθηκε το «BAR», όπου ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν ήταν ο νεαρός Δημήτρης Ράπτης. Μετά το τέλος του ριάλιτι, δημοσίευματα ήθελαν την στιχουργό και τον Δημήτρη Ράπτη να είναι σε σχέση, κάτι που όμως δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

 

Περικλής Στεργιανούδης

Και αυτός δεν ήταν ο μόνος παίκτης ριάλιτι που της χρέωσαν. Δύο χρόνια μετά, τα δημοσιεύματα της εποχής ανέφεραν πως ο Περικλής Στεργιανούδης ήταν σε σχέση με την Ναταλία Γερμανού.

Σέρος Μύρτας

Ο Σέρος Μύρτας για ένα διάστημα έκανε παρέα με τη Ναταλία, με τα δημοσιεύματα της εποχής να οργιάζουν για ειδύλλιο, που όμως δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

Θάνος Τζάνης

Όταν η Ναταλία συμμετείχε ως κριτής στο Dream show στο τέλος ερωτεύτηκε τον Θάνο Τζάνη, που συμμετείχε σε αυτό. Η σχέση τους κράτησε αρκετό καιρό και μέσα στο διάστημα αυτό τον στήριξε στα πρώτα του βήματα στο τραγούδι.

Αλέξανδρος Παρθένης

Η σχέση της Γερμανού με το νεαρότερο της, Αλέξανδρο Παρθένη απασχόλησε τα φώτα της δημοσιότητας. Το ζευγάρι είχε πολλά on off, αλλά στο τέλος οι δρόμοι τους χώρισαν οριστικά, ενώ είναι και από τις ελάχιστες περιπτώσεις, όπου η Ναταλία δεν κράτησε φιλική σχέση με πρώην της.

 

Ηλίας Βρεττός

Μία σχέση, που απασχόλησε τα φώτα της δημοσιότητας ήτα αυτή με τον Ηλία Βρεττό, ωστόσο οι δυο τους δεν παραδέχτηκαν ποτέ μέχρι σήμερα ότι υπήρξαν ζευγάρι.

Μάριος Αθανασίου

Και με τον Μάριο Αθανασίου την ήθελαν ζευγάρι, αλλά οι δυο τους στις φήμες απαντούσαν με όχι τόσο πειστικό τρόπο – ότι είναι μόνο φίλοι.

Γιώργος Νινιός

Στο παρελθόν η Ναταλία Γερμανία ήταν σε σχέση με τον Γιώργο Νινιό, όμως η σχέση τους έληξε άδοξα και σε σύντομο διάστημα.

Μάνος Ιωάννου

Και κάπου εκεί, μπήκε στη ζωή της ο Μάνος Ιωάννου. Και κόντρα σε όλες τις προβλέψεις, η σχέση της με τον 26χρονο ηθοποιό κράτησε 2,5 ολόκληρα χρόνια!

Πηγή: Enimerotiko.gr

Showbiz: Ο νέος έρωτας της Σκορδά και η εμμονή να γίνει… Μενεγάκη

Μόδα 2023: Στιλάτες εμφανίσεις με τζιν παντελόνι από γυναίκες 50 ετών και άνω