Τουρκία: Aυτή είναι η πανέμορφη Τουρκάλα παρουσιάστρια που κόντυνε 4 πόντους

news showbiz

Στην Τουρκία, μία πανέμορφη παρουσιάστρια αναφέρει πως… κόντυνε κατά 4 πόντους.

Στην Τουρκία, μια εντυπωσιακή καλλονή παρουσιάστρια τόνισε σε δηλώσεις της πως κόντυνε 4 πόντους, λόγω προβλήματος υγείας.

 

Η παρουσιάστρια Seren Serengil άρχισε να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας μετά την επέμβαση που έκανε για να χάσει βάρος πέρυσι. Η πανέμορφη Τουρκάλα παρουσιάστρια λιώνει εδώ και 1,5 χρόνο!

Η ίδια έφτασε στα 43,5 κιλά, έχει κοντύνει κατά τέσσερα εκατοστά και έχει προβλήματα με το συκώτι, το πάγκρεας και τα νεφρά. Μάλιστα σε δηλώσεις είπε: «Η χοληδόχος κύστη μου έχει φύγει, τα ηπατικά μου ένζυμα είναι τρομερά υψηλά. Θα παραπονεθώ στον γιατρό που μου έκανε την επέμβαση και στο νοσοκομείο».

Η Seren Serengil έκανε εγχείρηση γαστρικής παράκαμψης πέρυσι, για να χάσει βάρος. Τα αποτελέσματα ήταν εμφανή και…ακραία, καθώς έπεσε στα 43,5 κιλά. Δήλωσε ότι έχει αντιμετωπίζει προβλήματα με το πάγκρεας, το συκώτι και τα νεφρά. Αναγκάστηκε να παίρνει συνεχώς ορό.

«Δεν με νοιάζει πλέον η απώλεια βάρους. Έχω παγκρεατική ανεπάρκεια, ηπατική ανεπάρκεια. Η χοληδόχος κύστη μου αφαιρέθηκε. Έχω πέτρες στα νεφρά μου. Η χοληδόχος κύστη έχει φύγει, τα ηπατικά μου ένζυμα είναι τρομερά υψηλά. Το ύψος μου έχει μειωθεί κατά τέσσερα εκατοστά», αναφέρει σχετικά με τα προβλήματα υγείας της.

«Το ύψος μου ήταν 1,67, έπεσε στο 1,63. Ήμουν σοκαρισμένη. Δεν ήθελα να το πιστέψω, κοίταξα ξανά, ήμουν πολύ στενοχωρημένη. Είχε αρχίσει η οστεοπόρωση», τόνισε αναφορικά με το ύψος της.

Η ίδια αναφέρθηκε και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά της. Έκανε λόγο για συχνούς εμετούς και για τακτικές επισκέψεις στην τουαλέτα. Μάλιστα, την ώρα της εκπομπής, ακόμα και αν είναι ζωντανή, χρειάζεται να πάει εσπευσμένα στην τουαλέτα, λόγω του προβλήματός της.

«Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου, μόνο αυτό μπορώ να κάνω. Έρχομαι εδώ για δύο ώρες και επειδή υπάρχει τουαλέτα. Δεν γίνεται να βγω έξω. Δεν μπορώ να πάω πουθενά», είπε.

Τουρκία – Ξέσπασε η παρουσιάστρια: «Θα κάνω καταγγελία στο νοσοκομείο»

Η ίδια τα έβαλε με τους γιατρούς που όπως υποστηρίζει δεν επιμελήθηκαν σωστά το ζήτημα με την απώλεια κιλών της. Πλέον, έχει τόσα προβλήματα υγείας μετά το χειρουργείο της, που θα προχωρήσει σε καταγγελίες.

Μέχρι τώρα δεν είχα παραπονεθεί, δεν ανέφερα καν το όνομά του. Αλλά τηλεφώνησα στον ιδιοκτήτη του νοσοκομείου, που είναι τόσο αναίσθητος και αλαζονικός. Του είπα ”Κάτι έκανες λάθος, υπάρχουν πολλές γυναίκες σαν εμένα που κάνουν χειρουργική επέμβαση και είναι όλες 60 χρονών”. «Δεν με ενδιαφέρει», ήταν η απάντηση που πήρε, σύμφωνα με τα λεγόμενά της στο milliyet.com.

τζοκερ

Τζόκερ 2/12 ( Κλήρωση 2370 ): Τα αποτελέσματα και οι αριθμοί που κερδίζουν

Spoilers

The Bachelor spoiler: To ζεϊμπέκικο Αθηνάς NY έφερε γέλιο μέχρι δακρύων στο Twitter