Τόνυ Μαυρίδης: Η σχέση και ο χωρισμός με την Παπαρίζου, η συγνώμη, η νέα εμφάνιση και τα 6 χρόνια γάμου

showbiz

Σήμερα φανερά αδυνατισμένος, ερωτευμένος και ευτυχισμένος έχει μια νέα ζωή ενώ ασχολείται πλέον αυστηρά με τα επαγγελματικά του.

Νέο look για τον Τόνυ Μαυρίδη

Ο ίδιος μέσα από το Instagram, μας αποκάλυπτε στιγμιότυπα από το καθημερινό πρόγραμμα της γυμναστική του, το οποίο σε συνδυασμό με την κατάλληλη διατροφή, είχαν ως αποτέλεσμα την απώλεια βάρους.

Τόνυ Μαυρίδης – Ευαγγελία Καραμπατζάκη 6 χρόνια έγγαμου βίου

«Με τον Τόνυ ζούμε σαν παντρεμένοι από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε. Συνολικά, μετράμε δέκα χρόνια σχέσης. Δεν έχουν αλλάξει πολλά…

Ο σύζυγός μου με «μύησε» στη δουλειά, ξεκινώντας να ασχολούμαι και με αυτό τον χώρο, τον καλλιτεχνικό μέχρι και σήμερα. Δεν συμφωνούμε σε όλα κι αυτό μας προσφέρει υγεία στη σχέση.

«Δάσκαλός μου» στη δουλειά είναι ο Τόνυ, τον ακούω προσεκτικά σε κάθε του απόφαση. Γενικά, ο ένας ακούει τον άλλον και τον «συμπληρώνει». Αν κάποιες φορές έχουμε διαφωνίες, τις λύνουμε γρήγορα χωρίς να επηρεάζεται κάτι στην προσωπική μας σχέση.

Άλλο η δουλειά, άλλο η προσωπική μας ζωή. Είμαστε ένα πολύ διαφορετικό ζευγάρι με τον Τόνυ, είναι ο σύζυγος μου, ο σύντροφος μου, ο πατέρας μου, ο φίλος μου. Για μένα ο Τόνυ είναι τα πάντα.

Ποτέ δεν πίστευα ότι θα αγαπήσω τόσο πολύ έναν άντρα! Είναι ο μόνος άνθρωπος που αγάπησα τόσο πολύ» έχει αναφέρει στο itsmylifestyle.gr η Ευαγγελία Καραμπατζάκη.

Ζήτησε συγγνώμη και ανακάλεσε τις δηλώσεις περί προβλήματος αλκοολισμού της Έλενας Παπαρίζου

Μετανιωμένος για τις δηλώσεις που είχε κάνει για την πρώην σύντροφό του, Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε το 2018 ενώπιον του Ι΄ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας ο Τόνυ Μαυρίδης.

Σύμφωνα με το τότε  ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso όλα ξεκίνησαν όταν ο Τόνυ Μαυρίδης, είχε αναφέρει σε συνέντευξη του, πως το 2008 η τραγουδίστρια «αποφάσισε να φύγει και να πάει στη Σουηδία για να κάνει αποτοξίνωση από το ποτό», ενώ είχε προσθέσει πως… απορεί που έμεινε 12 χρόνια μαζί της!

Όπως είχε γράψει η εφημερίδα, ο γνωστός μάνατζερ, που βρέθηκε στο εδώλιο του δικαστηρίου κατηγορούμενος για συκοφαντική δυσφήμηση διά του Τύπου έπειτα από μήνυση…

της Έλενας Παπαρίζου, έκανε ένα βήμα πίσω και προσκόμισε στην έδρα έγγραφη δήλωση, με την οποία ανακαλεί όσα είχε αναφέρει στη συνέντευξή του σε μηνιαίο περιοδικό στις 5 Ιουλίου 2017, μεταξύ των οποίων και οι δηλώσεις-σοκ περί προβλήματος αλκοολισμού της τραγουδίστριας.

«Παρά τις προσωπικές και επαγγελματικές μας διαφορές, δεν είχα πρόθεση να βλάψω την τιμή και την υπόληψή της» ανέφερε, μεταξύ άλλων, το κείμενο αποκατάστασης που αναγνώστηκε στο δικαστήριο.

Μετά την ανάγνωση του εγγράφου,  η συνήγορος της Έλενας Παπαρίζου τόνισε εκείνη την περίοδο πως η πλευρά της τραγουδίστριας θεώρησε  ότι κατ’ αυτόν τον τρόπο αποκαταστάθηκε η υπόληψή της.

Spoilers

Κορονοϊός: 2.807 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα και 38 νεκροί

traper

Mad Clip: Νέα στοιχεία για το τροχαίο… Ο θάνατος του δεν ήταν ακαριαίος