Τόνια Σωτηροπούλου μιλά για την απόρριψη στις οντισιόν

Δεν μπορείς κάθε φορά να συνθλίβεσαι. Αντιλαμβάνεσαι πως αυτός ο ρόλος δεν ήταν για σένα και προχωράς” τονίζει η Τόνια Σωτηροπούλου.

Με αφορμή τη συμμετοχή στη σειρά Ψυχοκόρες του ΑΝΤ1, η Τόνια Σωτηροπούλου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Hello και τη δημοσιογράφο Σόνια Μαγγίνα. Η καλλονή ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο κεφάλαιο των απορρίψεων και στη δική της διαχείριση σε αυτή.

Είναι μια δουλειά στην οποία, τουλάχιστον στα πρώτα βήματα, έρχεσαι αντιμέτωπη με την απόρριψη. Πως έμαθες να τη χειρίζεσαι;

Είμαστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Κάθε χρόνο ξεκινάς από την αρχή με κάποιον τρόπο και δεν είναι δεδομένο πως, επειδή φέτος έχεις μια επιτυχημένη χρονιά και προτάσεις, θα συμβεί το ίδιο και το επόμενο έτος. Βιώνω πολύ συχνά την απόρριψη, ιδίως σε οντισιόν. Απλά δεν μπορείς κάθε φορά να συνθλίβεσαι. Αντιλαμβάνεσαι πως αυτός ο ρόλος δεν ήταν για σένα, αλλά για κάποιον άλλο, και προχωράς.

Πέρασες ποτέ κάποια περίοδο καμπής, κατά την οποία να σκέφτηκες να κάνεις κάτι άλλο;

Κάθε φορά που δεν παίρνω μια δουλειά που θέλω, το σκέφτομαι! Αλλά είναι ένα παιδικό κομμάτι που δεν υπερισχύει.

Πόσο σε απασχολεί και πόσο φροντίζεις την εικόνας σου;

Με απασχολεί πολύ και τη φροντίζω. Θέλω πρωτίστως να είμαι υγιής, οπότε γυμνάζομαι καθημερινά και τρώω υγιεινά. Επίσης, προσέχω το δέμα μου και κάνω διαλογισμό. Για μένα, το να είμαι υγιής είναι η αρχή της ευτυχίας.

Written by admin

Η Δέσποινα Βανδή “παγώνει” τη Γαλάτεια Βασιλειάδη με τα λόγια της: “Αλλά σ’ αγαπάμε πάρα πολύ”

Γιώργος Κρικοριάν: Η αλήθεια πίσω από την παρουσίαση ριάλιτι στην τηλεόραση