Τον πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα: Η κίνηση της Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που τον έσβησε από τη ζωή της για πάντα

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας.

Πριν από λίγες ημέρες το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να κάνει unfollow ο ένας τον άλλον στα social media, με τον Στάθη Σχίζα να μπλοκάρει την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στο Instagram.

«Είμαι άνθρωπος που προσπαθώ να προσαρμόζομαι σε κάθε κατάσταση και κάθε αλλαγή. Τα unfollow του Στάθη είναι μικροπρέπειες που δε με εκφράζουν εμένα. Το unfollow δεν ξεκίνησε από εμένα», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για το συμβάν.

Μετά από αυτή την κίνηση, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποφάσισε να διαγράψει από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όλες τις κοινές φωτογραφίες που είχε ανεβάσει με τον Στάθη Σχίζα.

Να σας θυμίσουμε, ο Στάθης Σχίζας που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Αρναούτογλου είπε: «Έχουμε ένα εκατομμύριο προβλήματα σαν χώρα και ασχολούνται τώρα αν χώρισε ο Σχίζας με την Παναγιώταρου. Ένα ζευγάρι είμαστε κι εμείς, απλά τυχαίνει να μας γνωρίζει λίγο παραπάνω ο κόσμος. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να πάρει τόσο μεγάλη έκταση. Ένα ζευγάρι ακούστηκε ότι χώρισε, ok! Γιατί το κάνουμε τόσο μεγάλο θέμα;».

Και πρόσθεσε: «Δεν έχω να απαντήσω κάτι. Έχω όλες τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Αυτές τις λεπτομέρειες θα τις κρατήσω για μένα και για την Αλεξάνδρα».

Για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον Στάθη Σχίζα, η Αλεξάνδρα είπε: «Στη ζωή τίποτα δεν είναι σίγουρο, στο είπα και στο ξαναλέω».

Μετά τις εκατέρωθεν δηλώσεις, η γνωστή influencer έχει διαγράψει όλες τις κοινές φωτογραφίες τους και μπορεί να το δει κανείς μπαίνοντας στο προφίλ της στο instagram.

Απολύθηκε καθηγήτρια που χόρευε αισ.8.ησιακά με μαθητές στην τάξη κι ανέβαζε βίντεο στο TikTok

Αποκάλυψη για τον χωρισμό Στάθη Σχίζα και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (Video)