Τον έστησε στον τοίχο ο Μάρτινς τον Φορτούνη για το Μαντσεστερ Σιτι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαντσεστερ Σιτι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αποκαλυπτικός ήταν για μια ακόμα φορά ο Πορτογάλος τεχνικός Πέδρο Μαρτίνς στην συνέντευξη τύπου για το Μαντσεστερ Σιτι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ το οποίο θα παρακολουθήσουμε απόψε το βράδυ για τον θεσμό του Champions League. Ο Πέδρο Μάρτινς ξεκαθάρισε την θέση του για το περιστατικό που έγινε…..

μετά το παιχνίδι με τονΑπόλλωνα Σμύρνης στο Γ.Καραισκάκης όπου ο Κώστας Φορτούνης έγινε αλλαγή με τα «σύννεφα» στη σχέση τους να είναι μη διαχειρίσιμα πλέον και πολλοί να κάνουν λόγο ακόμα και για αποχώρηση του ποδοσφαιριστή το καλοκαίρι.

Μπορεί ο ποδοσφαιριστής να δηλώνει τραυματίας, μπορεί ακόμα και ο Πορτογάλος τεχνικός να αναφέρει ότι ο Φορτούνης δεν είναι στην αποστολή, γιατί δήλωσε τραυματίας, άφησε όμως πολλά να εννοηθούν με την δήλωση του για τον Μαντί Καμαρά, ο οποίος αν και τραυματίας ζήτησε να πάει στο Σίτι και να αγωνιστεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς:

Εάν ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για κάτι μεγάλο; «Έχουμε αρχίσει να συνηθίζουμε. Με τη Γουλβς είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε κάτι καλό. Ελπίζουμε αύριο να συνεχίσουμε αυτό που σταματήσαμε από εκεί».

Για το αν θα δείξει κάτι διαφορετικό από το ματς με την Πόρτο: «Τα παιχνίδια είναι τελείως διαφορετικά από την Πόρτο. Η Σίτι είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου. Με την Πόρτο είχαμε κατοχή, ευκαιρίες και κάναμε κάποια λάθη. Αύριο πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και έχουμε προετοιμαστεί όπως πρέπει. Θα πρέπει να είμαστε δυνατοί».

Για Μπουχαλάκη και Φορτούνη: «Ο Μπουχαλάκης θα δούμε πώς θα πάει σήμερα και τι θα γίνει. Έχουμε ακόμα μία προπόνηση για να εκτιμηθούν διάφοροι παράγοντες. Ο Φορτούνης πριν την προπόνηση μου είπε πως δεν μπορούσε να προπονηθεί και γι’ αυτό τον άφησα εκτός».

Για τον Καμαρά: «Η ταυτότητά μας δεν θα αλλάξει. Το παιχνίδι είναι δύσκολο. Ο αντίπαλος δύσκολος. Θα παίξουμε με αποφασιστικότητα, κουράγιο, πνευματική δύναμη και υπομονή. Ο Μαντί είναι εδώ γιατί μας έχει δείξει πως είναι εδώ και έτοιμος να αγωνιστεί».

Μαρία Κορινθίου,μαρία κορινθίου ηλικία,μαρία κορινθίου γιάννησ αϊβάζησ,μαρία κορινθίου ρούχα,μαρία κορινθίου υψοσ,μαρία κορινθίου καθολική,μαρία κορινθίου κολεξιον

Μαρία Κορινθίου: ΤΣΙΤΑ το μπούστο! Έτοιμα να βαρέσουν τα κανόνια της

Βίκυ Καγιά,βίκυ καγιά ηλικία,βίκυ καγιά νεα,βίκυ καγιά παιδιά,βίκυ καγιά σύζυγοσ,βίκυ καγιά μικρή,βίκυ καγιά ύψοσ,βίκυ καγιά κιλα

GNTM – Όταν η Βίκυ Καγιά ήταν άγνωστη και έβγαζε άκρως ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ γuμvά