Τον «έδωσε» στεγνά: Αυτήν την παίκτρια φέρεται να συναντά κρυφά στο δάσος ο Βασάλος μετά τον χωρισμό του από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Απανωτά insta stories έκανε το βράδυ της Δευτέρας ο Τριαντάφυλλος σχολιάζοντας παίκτες του Survivor και τις περίεργες νυχτερινές τους συναντήσεις και πιο συγκεκριμένα τον Βασάλο με τη Μαριαλένα οι οποίοι σύμφωνα με τα λεγόμενα του τραγουδιστή συναντιούνται κρυφά με τον Σάκη και τη Σταυρούλα.

«Ωραίος ο Βασάλος και η Μαριαλένα βρίσκονται με Σάκη και Σταυρούλα, όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Απλά μη τρώτε ότι σας σερβίρουν. Η Μαριαλένα δεν είναι χθεσινή ξέρει ότι έχει κάμερες, δεν τη νοιάζει γιατί ξέρει ότι πάει να δει τον Σάκη, ότι ο αδερφός Σάκης θα τη δει οπότε μη μασάτε!

Μη μασάτε ρε κόλπα της παραγωγής να ανεβάσει λίγο τηλεθέαση. Βρίσκονται στο δάσος Μαριαλένα, Σάκης, Βασάλος, Σταυρούλα. Ακούτε λίγο τον πρόεδρο. Πώς τα ξέρω όλα, είμαι ένα βήμα πιο μπροστά από την παραγωγή. Συγγνώμη παραγωγή μου, φιλάκια.

Πονάτε κάποιοι με αυτά που λέω; Οκ, από αύριο Σασμός μόνο, άντε γεια πελάτες», έγραψε ο Τριαντάφυλλος αφήνοντας πολλά υπονοούμενα.

Είναι γνωστό ότι ο Σάκης και η Μαριαλένα που είναι ζευγάρι συναντιούνται κρυφά, αυτό που δε γνωρίζαμε όμως είναι για την πιθανή σχέση Σταυρούλας και του φρεσκοχωρισμένου από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Κωνσταντίνου Βασάλου, που άφησε να εννοηθεί ο Τριαντάφυλλος.

Από την πλευρά του ΣΚΑΪ το μόνο που αφήνουν να εννοηθεί είναι ότι οι παίκτες πηγαίνουν τουαλέτα τις βραδινές ώρες και δεν υπάρχουν άλλες κρυφές συναντήσεις.

Πηγή: dailymedia.com.gr

Ελένη Φουρέιρα: Γέννησε η τραγουδίστρια – Παρών στον τοκετό ο Αλμπέρτο Μποτία

Μαρία Μενούνος: Ανακοίνωσε ότι θα γίνει μητέρα – Προσπαθούσε περισσότερο από μία δεκαετία να αποκτήσει παιδί