Ολυμπιακοί αγώνες Τόκιο 2020: Χρυσός Ολυμπιονίκης ο Μίλτος Τεντόγλου

news ολυμπιακοι αγωνες

Ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε το άλμα της ζωής του και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Τόκιο 2020: Χρυσός Ολυμπιονίκης ο Μίλτος Τεντόγλου.

Ο Έλληνας πρωταθλητής από τα Γρεβενά, έπειτα από μια συναρπαστική μάχη. Κατά την οποία ως επί το πλείστον κινήθηκε μεταξύ χάλκινου μεταλλίου και τέταρτης θέσης. Στην έκτη και τελευταία του προσπάθεια, προσγειώθηκε στα 8,41 μ. και πήρε το χρυσό μέσα απ’ τα χέρια του Κουβανού Ετσεβαρία. Ο οποίος είχε ίδια επίδοση αλλά υστερούσε στη δεύτερη καλύτερη. Καθώς ο Τεντόγλου είχε 8,11 μ. και ο αντίπαλός του 8,09 μ. Ο Τεντόγλου έφερε το δεύτερο χρυσό στην Ελλάδα μετά τον Στέφανο Ντούσκο στην κωπηλασία.

Στην πρώτη του προσπάθεια ο Τεντόγλου πήδηξε στα 8,11 μ.. Αλλά αμέσως μετά ο Κουβανός Μάσο έκανε 8,21 μ. και πέρασε πρώτος. Η δεύτερη προσπάθεια του Έλληνα πρωταθλητή ήταν άκυρη, όπως και η τρίτη. Με την ολοκλήρωση της τρίτης προσπάθειας κι αφού ο Κουβανός Ετσεβαρία είχε άλμα στα 8,41μ., ο Τεντόγλου βρισκόταν μέσα στα μετάλλια όντας τρίτος.

Στην έκτη του προσπάθεια όμως εκπληκτικός Τεντόγλου έκανε το άλμα της ζωής του στα 8,41μ.. Οι Κουβανοί δεν μπόρεσαν να κάνουν έκτη προσπάθεια λόγω τραυματισμού και ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο!
Έθνος

Άγριες Μέλισσες 3ος Κύκλος: Το ηρωικό σχέδιο των Πέντε κατά του Ακύλα

Άγριες Μέλισσες 3ος Κύκλος: Το ηρωικό σχέδιο των Πέντε κατά του Ακύλα

καρδιτσα

Καρδίτσα: Τροχαίο -Kαρφώθηκε με τη μηχανή και τον βρήκανε νεκρό μια ημέρα μετά