Μαίρη Συνατσάκη: Σκληροπηρυνική φαν του Sin Boy video

ΤO…ΚΑΨΕ η Μαίρη Συνατσάκη! Σκληροπηρυνική φαν του Sin Boy! (βίντεο). Το μαλλί που λέτε φαίνεται καμένο, αλλά προέκυψε και άλλη …παρατήρηση. Μια έκπληξη περίμενε τους followers της Μαίρης Συνατσάκη και δεν ξέρουμε αν αυτή η έκπληξη ήταν σίγουρα ευχάριστη. Διότι και η ίδια μπορεί να σάρκασε το καινούργιο χρώμα αλλά πραγματικά δεν βρίσκουμε κανέναν λόγο να το αλλάξει από την στιγμή μάλιστα που το προηγούμενο ήταν πολύ ωραίο και της ταίριαζε, ενώ το …καροτί χρώμα, είναι απλά ένα χρ΄μα…αφύσικο, που σου τραβά μεν την προσοχή αλλά κάπως σε ξιπάζει!

Συν του ότι είναι ενταλώς …ξένο για το πρόσωπο οποιουδήποτε. Ακόμα και Sin Boy το επέλεξε λες για να κάνει την ματιά να στρέφεται αλλού ή να παραμένει πιεστικά και να δυσφορεί από την απόχρωση!

Διαβάστε ακόμα:Μαίρη Συνατσάκη ΗΛΙΚΙΑ: Από πολύ μικρή ηλικία έμαθε απο τη μητέρα της για το σεξ και την αντισύλληψη. Κι όμως η Μαίρη Συνατσάκη πληροφορήθηκε για όλα τα προβλήματα και τους κινδύνους γύρω από την εφηβική ηλικία σε ηλικία μόλις 10 ετών!

Η νεαρή παρουσιάστρια εξομολογήθηκε στον Πέτρο Κωστόπουλο ότι ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία να μιλάει με τη μητέρα της για το σεξ και την αντισύλληψη.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!Η ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ …ΤΡΥΠΗΣΕ ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΗΣ ON AIR ΚΑΙ Η ΣΚΟΡΔΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ
«Κατ’ αρχάς ήμασταν πολύ μικρές εγώ και η αδερφή μου, όταν μας μίλησαν για τα ναρκωτικά, το κάπνισμα, τον έρωτα, τα προφυλακτικά… Ήμασταν περίπου 10 χρόνων όταν μας εξήγησαν τι είναι το προφυλακτικό και ότι θα πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε όταν έρθει εκείνη η ώρα.

Μια φορά μας είχε πει η μαμά μου πως θα μας φέρει να δούμε πώς είναι. Ήμασταν θυμάμαι στο εξοχικό μας στη Σαρωνίδα. Όταν γύρισε λοιπόν από τη δουλειά, βγήκε η αδερφή μου στο δρόμο και μες στην ησυχία άρχισε να φωνάζει “μαμά, τα προφυλακτικά τα έφερες;»


Μαίρη Συνατσάκη: Ονυχοφαγία, σκάλισμα μύτης, τρίξιμο δοντιών

«Δεν είχα ιδέα ότι είμαστε τόσοι πολλοί με ροδόχρους ακμή. Νιώθω καλύτερα. Και μόλις έκανα την πρώτη θεραπεία με οξέα.

Το πρώτο πράγμα που έμαθα και είναι φανταστκή συμβουλή είναι ότι πρέπει να φοράμε αντηλιακό. Ακόμα και την πιο μουντή μέρα, τα άτομα που έχουν ροδόχρους ακμή

Απίστευτο…. Ο Sin Boy προέβλεψε τον Κορονοϊό, ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ! video

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η σύζυγός του μιλά για το τελευταίο σοβαρό χειρουργείο που υποβλήθηκε