Το…ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΚΕΡΑΥΝΟΣ! Γιώργος Πατούλης – Μαρίνα Πατούλη! ΟΛΗ η ΑΛΗΘΕΙΑ!

Το…ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΚΕΡΑΥΝΟΣ! Γιώργος Πατούλης – Μαρίνα Πατούλη! ΟΛΗ η ΑΛΗΘΕΙΑ! Ένα απότα πιο λαμπερά ζευγάρια σύμφωνα με δημοσιεύεματα περνά μεγάλη κρίση στο γάμο του και αυτός θεωείται ο λόγος που οδήγησε την γοητευτικότατη Μαρίνα Πατούλη στο νοσοκομείο!

Πικραμένη είναι η Μαρίνα Πατούλη λοιπόν, τόσο με τα δημοσιεύματα που μιλούν για διαζύγιο, όσο και εξαιτίας της κρίσης που περνάει ο γάμος της με τον κ. Γιώργο Πατούλη.

Μαρίνα Πατούλη: 35 χρόνια κοινής ζωής δεν μπορούν να σβήσουν, περνάμε κρίση – Για μένα αποτελεί ένα πένθος
Η ίδια μάλιστα σε δηλώσεις της πετάει σπόντες, λέγοντας πως «η εξουσία, η αλαζονεία και η έπαρση αλλοτριώνουν τους ανθρώπους».

Μάλιστα αναφέρει μεταξύ άλλων πως «θέλω να πω ότι εγώ μένω πιστή στο σπίτι μου, στην οικογένειά μου με το παιδί μου» κάνοντας εμφανές το βάρος της κρισιμότητας των πραγμάτων.

Επίσης συμπληρώνει: «Θέλω να πω ότι ως γυναίκα, ως μητέρα και ως σύζυγος μένω δίπλα στον Γιώργο, άσχετα αν αυτός έχει επιλέξει άλλους δρόμους.

Αναιρώ κάθε φήμη που μιλάει για διαζύγιο, δεν έχουμε μπει σε αυτή τη διαδικασία.»

Τέλος τα σύννεφα στη σχέση τους φαίνεται πως έχουν ρήξει και τους 2 στην εργασιοθεραπείας καθώς τόσο η κ. Μαρίνα Πατούλη, όσο και ο περιφερειάρχης κ. Γιώργος Πατούλης δεν έχουν σταματήσει να αναρτούν stories και φωτογραφίες στο Instagram.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΧΩΡΙΣΜΟ

Σαν “βόμβα” έπεσε χθες η είδηση πως ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια – όπως τουλάχιστον έδειχναν – βρίσκεται λίγο πριν το διαζύγιο. Γιώργος Πατούλης και Μαρίνα Πατούλη περνούν μια πολύ σοβαρή κρίση, με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο μάλιστα για ένα δεδομένο διαζύγιο.

Η πληροφορία ήρθε από το Youweekly, αλλά αργότερα επιβεβαιώθηκε από την ίδια την ‘πρωταγωνίστρια’, που όμως διαψεύδει τα σενάρια για λύση του γάμου.

“Γιώργος και η Μαρίνα δεν μένουν στο ίδιο σπίτι.

Το ζευγάρι βρίσκεται σε διάσταση, αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους στη ζωή”, είπε πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν ένα καλοκαίρι στην Πάρο, όταν ο Γιώργος Πατούλης είχε αποφοιτήσει από την Ιατρική Σχολή και η Μαρίνα ήταν φοιτήτρια στο πρώτο έτος της Φιλολογίας.

Εκείνος όταν την είδε της απηύθυνε το λόγο στα γερμανικά, εκείνη τον ειρωνεύτηκε και ξεκίνησε το ειδύλλιο τους. Δεν πέρασε πολύς καιρός και παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο και το 1992 έγινε ο θρησκευτικός τους γάμος στη Μητρόπολη Αθηνών.

ΜΑΡΙΝΑ ΠΑΤΟΥΛΗ: ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Η Μαρίνα Πατούλη είναι μια γυναίκα ακομπλεξάριστη, με πλούσιο βιογραφικό και εκρηκτικό ταμπεραμέντο που όταν δεν πρωταγωνιστεί στους τίτλους των άρθρων για το ανθρωπιστικό έργο της, πρωταγωνιστεί για τις στιλιστικές της προτιμήσεις που προκαλούν έντονα σχόλια, άλλοτε θετικά και άλλοτε αρνητικά.

Ούσα παντρεμένη με τον Γιώργο Πατούλη, έναν πολύ ισχυρό άνδρα στην τοπική αυτοδιοίκηση και τον κόσμο της υγείας, η Μαρίνα Πατούλη δεν έπαψε στιγμή να εργάζεται σκληρά και να εμπλουτίζει το βιογραφικό της.

Μαρίνα Πατούλη: Ο λόγος που μπήκε στο νοσοκομείο

Έχει εργαστεί χρόνια ως φιλόλογος τόσο σε ιδιωτικά και δημόσια σχολεία όσο και σε φροντιστήρια.

Αντικείμενο της εξειδίκευσής της είναι η διδασκαλία κειμένων της Αρχαίας Ελληνικής Λογοτεχνίας και Λατινικής Φιλολογίας.

Εκτός από την ενασχόλησή της με τα φιλολογικά, η Μαρίνα Πατούλη έχει διατελέσει επιστημονικός συνεργάτης της ΑΣΠΑΙΤΕ, μέλος του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πεύκης, μέλος του «Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου» και μέλος άλλων φιλανθρωπικών οργανώσεων, όπως «Η Μέριμνα του Γήρατος», ο «Σύλλογος Αλκυονίδες» και η Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών «Παναθηναϊκή».

Η ίδια, αφού διέψευσε τις φήμες που κάνουν λόγο για διαζύγιο, αποκάλυψε ότι ο γάμος τους περνάει μία κρίση, όπως συμβαίνει σε πολλά ζευγάρια.

Ωστόσο, η Μαρίνα Πατούλη εξακολουθεί να στέκεται βράχος στο πλευρό του συζύγου της, μάχεται για το γάμο της και μιλώντας για τις δύσκολες ημέρες που διανύει, εξομολογείται ότι βιώνει ένα βαθύτατο πένθος.

Παράλληλα, ανοίγοντας την καρδιά της  δηλώνει ότι ο Γιώργος Πατούλης είναι ο άνθρωπος της ζωής της.

«Με λυπούν τα δημοσιεύματα που διάβασα. Θαρρώ ότι η ιδιωτικότητα είναι ένα αναφαίρετο δικαίωμα όλων μας.

Επειδή πάντα ήθελα να είμαι ειλικρινής και αυθεντική στα όσα έχω μοιραστεί με το κοινό για την προσωπική μου πορεία με τον Γιώργο, θέλω να πω ότι εγώ μένω πιστή στο σπίτι μου, στην οικογένειά μου με το παιδί μου.

Είμαι εδώ, ασχολούμαι με την αυτοδιοίκηση, με το επάγγελμά μου ως φιλόλογος.

Δεν θα είμαι ποτέ λιποτάκτης ζωής και δεν θα αναιρέσω τη στήριξη στον σύζυγό μου, ο οποίος ενδεχομένως να κάνει τη δική του τοποθέτηση. Η εξουσία, η αλαζονεία και η έπαρση αλλοτριώνουν τους ανθρώπους.

masterchef-krites-spoiler

MasterChef: “Φύγε από εκεί, έλα ρε φίδι κολοβό”

Γιώργος Τσαλίκης: «Ήμουν γονατιστός 4 ώρες και παρακαλούσα τον Θεό να μην με καταλάβει»