Tόμπι ο Τζιντζερόγατος που υιοθετήθηκε από σχολείο στη Σμύρνη και κάνει μάθημα μαζί με τα παιδιά – φωτο

Ένας λαχταριστός τζιντζερόγατος, της γειτονιάς, που μέχρι μια ηλικία δεν έκανε άλλο από το να αλωνίζει σε ταράτσες, δρομάκια και αλάνες!Αυτός είναι ο Τόμπι. Ένας πορτοκαλί κεραμιδόγατος που παλαιότερα σύχναζε σε αλάνες, ταράτσες και δρομάκια. Τι ειναι το ιδιαίτερο με αυτό τον νοστιμούλι γατούλη (καλε πολύυ ωραίος είναι, για να τον δω πιο προσεκτικτά..)

Το ότι εδώ και λίγο καιρό 33 μαθητές δημοτικού σχολείου τον.. υιοθέτησαν και πλέον αυτό το τρελό αγόρι είναι κανονικός μαθητής που παρακολουθεί Μελέτη Περιβάλλοντος, γλώσσα γεωγραφία κοκ, όπως και κάθε άλλος μαθητής μέσα στην τάξη! Που συνέβησαν ολα ετούτα;

O Tόμπι εμφανίστηκε μια ωραία πρωία στην περιοχή Bayrakli στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου της Σμύρνης.

Δεν ήταν φυσικά ο μοναδικός γατούλης που εμφανιζόταν ήταν όμως ο πιο θαρραλέος, πιο φιλικός, πιο εξοικειωμένος και τα παιδιά αμέσως τρελάθηκαν με την πάρτι του – και όχι άδικα!

Ε παιδιά, να μην σας τα πολυλογώ, με συνοπτικές διαδικασίες ο πορτοκαλί γάτος Τόμπι έγινε ο 34ος μαθητής της τάξης και φυσικά τα παιδιά δεν χόρταιναν να έρχονται στο σχολείο νωρίς νωρίς για να τον χαίδέψουν, να τον φροντίσουν να τον ταϊσουν και να εκπληρώσουν γενικώς όλες τις ευθύνες που είχαν απέναντί του!

Για να αποφευχθούν και τυχών αντιδράσεις η δασκάλα μερίμνησε ώστε να εμβολιαστεί ο γάτος! Τα μαθήματα πια στην Τρίτη Δημοτικού δεν θύμιζαν ότι συνέβαινε στο παρελθόν, μια και η αύρα του Τόμπι λειτουργούσε ευεργετικά στους μαθητές!

Όλα έβαιναν καλώς ώσπου κάποια στιγμή οι γονείς ενός εκ των μαθητών διατύπωσαν παράπονα για πιθανές αλλεργίες (σιγά μωρε τι είναι μια αλλεργιούλα μπρος στην αιωνιότητα) και εξέφρασαν την επιθυμία ο Τόμπι να πεταχτεί με τις κλωτσιές!

Πράγμα που δυστυχώς έγινε. Ο Τόμπι μεταφέρθηκε σε νέο σπίτι, αλλά όπως έμαθα από εσωτερικές πηγές, δεν ήταν διόλου ευτυχισμένος. Όπως άλλωστε και οι μαθητές που μοιραία έχασαν το κέφι τους και φυσικά το μάθημα έγινε και πάλι πολύ μποοοοριν! Ποιος τους πιάνει λοιπόν τους μαθητές, άρχισαν να στέλνουν γράμματα και ζωγραφιές και ζητούσαν να επιστρέψει πάλι στην αίθουσα.

Τούτη η ιστορία ευτυχώς είχε ευτυχισμένο φινάλε μια και η Δασκάλα δεν το άφησε έτσι, αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την ιστορία του τζιντζερόγατου Τόμπι. Και ω του θαύματος, οι γονείς του παιδιού που προηγουμένως απαίτησαν να φύγει ο καημένος ο Τομπάκος μας, διαβάζοντας την τρυφερή ιστορία, έλιωσαν, οι αντιστάσεις τους κάμφθηκαν, το λάθος τους αναγνωρίστηκε και έτσι ο Τόμπι έγινε και πάλι δεκτός μετά βαϊων και κλάδων στην 3η Δημοτικού!

Ανέκδοτο: Ο πλούσιος, το πάρτυ και ο… π@ύστ*ς

Ανέκδοτο: Ο πλούσιος, το πάρτι και ο πoύστhς …! Τρελό γέλιο

Ο Βέρτης… τρελάθηκε: 15.000 ευρώ η ελάχιστη κατανάλωση για πρώτο τραπέζι στη συναυλία του στον Ορνό της Μυκόνου