Το website της βασιλικής οικογένειας υποβίβασε τον Harry και την Meghan- Δείτε το πριν και το μετά!

Χamos

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex, που στις αρχές της περασμένης χρονιάς ανακοίνωσαν την απόφασή τους να παραιτηθούν από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογενείας και να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι, προτού μετακομίσουν τελικά στις ΗΠΑ, δεν κατέχουν πλέον τη θέση που κατείχαν στον στον ιστότοπο της Βασιλικής Οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου, όμως μεταδίδουν βρετανικά ΜΜΕ.

Σήμερα ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle είναι καταχωρισμένοι κάτω από τον πρίγκιπα Εδουάρδο και τη Σοφία, κόμισσα του Γουέσεξ, αλλά και κάτω από την πριγκίπισσα Άννα και τον πρίγκιπα Άντριου, δούκα της Υόρκης.

Δείτε το πριν…

Ο ολοένα και πιο ενεργός ρόλος του πρίγκιπα της Ουαλίας ως διαδόχου που προετοιμάζεται να ανέβει στον θρόνο αντανακλάται στην δική του «προαγωγή» στο site στην κορυφή της ενότητας που περιλαμβάνει τα μέλη της Βασιλικής Οικογένειας. Η Βασίλισσα Ελισάβετ, όπως σημειώνει η Daily Mail, έχει αφαιρεθεί από τη συγκεκριμένη ενότητα και βρίσκεται ψηλότερα στη σελίδα.

Παρά τις ανακατατάξεις, ο ιστότοπος εξακολουθεί να αναφέρει ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex θα συνεχίσουν θα «μοιράζουν τον χρόνο τους» ανάμεσα στη ζωή τους στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ.

Και το μετά…

Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν η MailOnline επικοινώνησε με το Παλάτι του Μπάκιγχαμ σχετικά με την αλλαγή, το μόνο σχόλιο που έγινε ήταν «πως το site ενημερώνεται τακτικά».

Χamos

Showbiz: Νέος έρωτας στη ζωή της Χρυσάς Καλπάκη μετά το διαζύγιο από τον Ιωσήφ Μαρινάκη

Χamos

ΚΑΙΡΟΣ: Άστατος ο καιρός με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες