Το βίωμα του Κώστα Μπίγαλη: Η αναγκαστική πώληση του σπιτιού λόγω οικονομικών δυσκολιών

Τα χρήματα ήταν πάντοτε τα τελευταία στη ζωή μου, ανέφερε ο Κώστας Μπίγαλης σε συνέντευξη του με τον Κωνσταντίνο Καμέα στην εκπομπή Status. Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε πως μέσα στην κρίση έπρεπε να πουλήσει το σπίτι του λόγω οικονομικών δυσκολιών. Τονίζοντας πως τα χρήματα κυρίως προέκυψαν από τα πνευματικά του δικαιώματα, καθώς έγραφε ο ίδιος τα τραγούδια του.

Ο Κώστας Μπίγαλης εξήγησε πως το σπίτι που πούλησε ήταν το μοναδικό που είχε κατασκευάσει και όταν δεν μπόρεσε πλέον να το συντηρήσει, αποφάσισε να το πουλήσει και να μείνει στο πατρικό του πλέον. Αν και το σπίτι που έφτιαξε το 1939 από τη γιαγιά του, ήταν πολύ μεγάλο για τα δικά του δεδομένα, αποφάσισε να επιστρέψει σε ένα μικρό διαμέρισμα 65 τετραγωνικών.

Ο ίδιος δήλωσε ότι είναι ευτυχισμένος με την επιλογή του, καθώς δεν είναι άνθρωπος για μεγάλες κατοικίες και προτιμά να αφιερώνει τον χρόνο του στη μουσική και τη δημιουργία. Έτσι, παραμένει στο πατρικό του σπίτι, το οποίο αποτελεί μέρος της οικογενειακής του ιστορίας και γίνεται πηγή έμπνευσης για την τέχνη του.

Written by admin

Ανακαλύψτε το πρώτο τρέιλερ του ΣΚΑΪ για το νέο παιχνίδι Exatlon

Η συγκινητική ανακοίνωση της Δέσποινας Βανδή για τον χαμό του πατέρα της: “Η ανέλπιστη απώλεια που συγκλονίζει