“Το Βήμα”: Επίθεση σε Ηλιόπουλο -Γέμισε την Αθήνα με… οικολογικές αφίσες (φωτο)

Σκληρή κριτική εναντίον του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων, Νάσου Ηλιόπουλου, ασκεί «Το ΒΗΜΑ». Μάλιστα επέλεξε να στρέψει τα «βέλη» του εναντίον του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ και να θίξει τις οικολογικές …ευαισθησίες του, την μέρα που ανακοίνωσε την συνεργασία του, με τον υποψήφιο των Οικολόγων Πράσινων, Γιάννη Τσιρώνη.

Συγκεκριμένα το «Το Βήμα» αναφέρει:

«Με αφίσες έχει… πνίξει την Αθήνα ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ, υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Νάσος Ηλιόπουλος με αφορμή τη νέα του εκδήλωση.

Η αφισοκόλληση που συνοδεύει κάθε δραστηριότητα του υποψηφίου Δημάρχου Νάσου Ηλιόπουλου έχει δημιουργήσει πολλές αντιδράσεις από τους κατοίκους της Αθήνας που την σχολιάζουν αρνητικά στα κοινωνικά δίκτυα. Πόσο μάλλον που έρχεται σε απόλυτη αντίθεση με την πρακτική των άλλων υποψηφίων που υπακούοντας στο νόμο που απαγορεύει την αφισοκόλληση επιλέγουν άλλες μεθόδους προβολής της προεκλογικής τους δραστηριότητας.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι όπως σημειώνουν τα parapolitika.gr μετά από πιέσεις της Κουμουνδούρου προς τους Οικολόγους Πράσινους, ο υποψήφιος Δήμαρχος και πρώην υπουργός Γιάννης Τσιρώνης απέσυρε την δική του υποψηφιότητα και συντάσσεται με τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ Νάσο Ηλιόπουλο. Γεγονός που σημαίνει ότι η οικολογική υποψηφιότητα, υποτίθεται ότι είναι αυτή του Νάσου Ηλιόπουλου πλέον.

Η συστηματική αφισοκόλληση στην οποία επιδίδεται ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ και των Οικολόγων Πράσινων ενδεχομένως να μην είναι άσχετος με το γεγονός ότι οι δημοσκοπήσεις τον δείχνουν να μην περνά καν στον δεύτερο γύρο και λόγω της αγωνίας αυτής να προσπαθεί να κάνει αισθητή την παρουσία του με κάθε μέσο και κάθε τρόπο. Αλλά σε βάρος της Αθήνας…»

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης «είναι λίγος», φοβάται την πολιτική αντιπαράθεση με τον Τσίπρα

Κύπριος δισεκατομμυριούχος καταδικάστηκε για σεξουαλική παρενόχληση σε υπάλληλό του – Τι Πρέπει να δώσει (φωτο)