Το τρίτο πρόσωπο πρόδωσε το δράμα της Κέιτ Μίντλετον: «Είναι πιο σκληρό απ’ όσο νομίζετε…»

Latest

Την απάντηση έδωσε ένα πολύ κοντινό της πρόσωπο, το οποίο αναφέρθηκε τόσο στο παρασκήνιο πίσω από την ανακοίνωση όσο και στις εξελίξεις της κατάστασης της υγείας της.

Ο θείος της Κέιτ Μίντλετον, Γκάρι Γκόλντσμιθ, μίλησε σε ισπανικό σόου για το ποια είναι η κατάσταση της ανιψιάς του καθώς ενημερώνεται άμεσα από την μητέρα της, Κάρολ.

Διαβάστε επίσης: Ο Μεντιλίμπαρ φτιάχνει έναν ωραίο Ολυμπιακό

«Ήρθα σε επαφή με την αδελφή μου, για να σιγουρευτώ ότι η Κέιτ ήταν καλά. Θεωρώ, ότι χειρίστηκε το θέμα εκπληκτικά σε μια πολύπλοκη κατάσταση. Δε γνωρίζω κανέναν άλλον, που να έπρεπε να διαχειριστεί κάτι τέτοιο με την οικογένεια και τα παιδιά του, και να έπρεπε ταυτόχρονα να δώσει εξηγήσεις σε εθνικά και διεθνή ΜΜΕ, μετά από όλα αυτά τα σενάρια», ανέφερε ο Γκάρι Γκόλντσμιθ αρχικά.

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 2-1: «Πράσινη» ανατροπή και χαμός στην κορυφή

Σχετικά με το «όργιο» φημών, που είχε επικρατήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα για την Κέιτ, ανέφερε πως: «είναι πολύ δύσκολο να φανταστεί κανείς το πώς δεν επηρεάστηκε η οικογένεια από τόσο πολλά σχόλια και θεωρίες συνωμοσίας. Έχω στείλει μηνύματα στην Κέιτ, για να ξέρει πως την αγαπώ και βρίσκομαι στο πλευρό της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Αναζωπυρώνοντας την κόντρα: Νέα κοκορομαχία για Παππά και Ταλαδιανό στο Survivor

Latest

«Κεραυνοί» Δήμητρας Λιάνη: «Με τον Αντρέα μας παρακολουθούσαν όταν…»