Τζεφ Μοντάνα: Το τρανς «μοντέλο» Τζεφ Μοντάνα «καίει» τον Δ.Λιγνάδη: «Μου απήγαγε την ψυχή – Με εξουσίαζε»

Το τρανσέξουαλ μοντέλο, Τζεφ Μοντάνα, μίλησε για πρώτο φορά για το πως την προσέγγισε ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής, διορισμένος από το Μαξίμου, Δημήτρης Λιγνάδης.

Το τρανς μοντέλο που είχε δηλώσει σε συνέντευξη του πως δεν το ενδιαφέρει το άρθρο που θα μπαίνει μπροστά από το όνομα του αποκάλυψε πως δεν προχώρησε σε σεξουαλική σχέση με τον Λιγνάδη, καθώς δεν το ήθελε η ίδια.

Όπως είπε η Μοντάνα πριν λίγες εβδομάδες την πήρε τηλέφωνο η 19η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση Λιγνάδη και της ζήτησε να πάει στο γραφείο της για να καταθέσει ως μάρτυρας στην υπόθεση.

«Ο Λιγνάδης τότε μου απήγαγε την ψυχή. Κι εκείνη τη στιγμή δεν ήμουν σε θέση να αντιληφθώ τί μου συνέβαινε, ούτε να το δηλώσω πουθενά. Αργότερα έμαθα κι ότι είχε σχέση και με άλλα παιδιά: βρήκα κι άλλους που μου εκμυστηρεύθηκαν ανάλογες ιστορίες. Σήμερα θεωρώ αυτό τον άνθρωπο συλλέκτη ψυχών. Κι ένα άτομο με εντελώς διαφορετικές αξίες από τις δικές μου. Εγώ έκανα λάθος και παίρνω την ευθύνη που μου αναλογεί», αναφέρει στην συνέντευξη της η Τζεφ Μοντάνα που όπως είχε δηλώσει πριν από λίγους μήνες θέλει να ‘εκπαιδεύσει’ τους Έλληνες σε έννοιες όπως ‘μη δυαδικό φύλο’ ή ‘non-binary’, το οποίο ουσιαστικά είναι ένα φάσμα ταυτότητας φύλου που δεν είναι αποκλειστικά αρσενικό ή θηλυκό.

Η ίδια μάλιστα τονίζει πως ο Λιγνάδης την έκανε να νιώθει λες και την εξουσίαζε: «Πρακτικά με έκανε να πιστεύω πως ό,τι είμαι κάτι φρικτό, δύσμορφο, αφύσικο, κάτι που εγώ πρέπει να κρύβω, αλλά εκείνος μπορεί να λεηλατεί. Αυτό μου έδειξε με τη συμπεριφορά του, με το βάρος που με φόρτωνε και με την ικανοποίηση που αντλούσε απ΄αυτό. Με εξουσίαζε».

Ζώδια: Πες μας το ζώδιό σου να σου πούμε πως θα σε επηρεάσει η αλλαγή της ώρας

Ανέκδοτο: Αλλη χρήση για το βιάγκρα …! Τρελό γέλιο