Το τολμηρό νέο τατουάζ της Αντζελίνας Τζολί: Μια εντυπωσιακή επιλογή

Λαμπερή και ανανεωμένη η Αντζελίνα Τζολί με φόρεμα που θύμιζε… αρχαία ελληνίδα θεά όπως έγραψαν οι ταμπλόιντ και συνοδευόμενη από την κόρη της, Βίβιεν εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των βραβείων Tony. Η 49χρονη σταρ έμοιαζε αιθέρια με ένα ανοιχτό γαλάζιο φόρεμα Atelier Versace , ενώ το βελούδινο ντραπέ αποκάλυψε το νέο της τατουάζ που κάνει τον γύρο του κόσμου. Στη μέση του στήθους της «εμφανίστηκε» ένα μικρό πουλί σαν σπουργίτι που πετάει στους αιθέρες.

Παραδοσιακά τα τατουάζ πουλιών συνδέονται με την ελευθερία, την αναγέννηση και τη μεταμόρφωση, ειδικά όταν πετάνε. Όταν εθεάθη για τελευταία φορά τον Απρίλιο, πάλι με την κόρη της Βίβιεν στο πλευρό της, το τατουάζ δεν ήταν ορατό, οπότε φαίνεται ότι έγινε πρόσφατα.

Η Αντζελίνα και η κόρη της ήταν υποψήφιες για συμπαραγωγή του μουσικής προσαρμογής του βιβλίου του S.E Hinton του 1967 με τίτλο The Outsiders, το οποίο κέρδισε το καλύτερο μιούζικαλ. Η 15χρονη Βίβιεν συντονίστηκε με τη μαμά της με ένα μπλε παντελόνι και ασορτί γιλέκο και ένα λευκό πουκάμισο με ένα μικρό μπλε παπιγιόν.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η Αντζελίνα Τζολί ανέβηκε στη σκηνή για να παρουσιάσει την εκτέλεση δύο τραγουδιών από το καστ των Outsiders. Tulsa ’67 και Grease Got A Hold. Στην ομιλία της είπε: «Ο Hinton έγραψε το Outsiders στο γυμνάσιο και μισό αιώνα αργότερα, εξακολουθεί να μας μιλάει. Η κοινωνία αλλάζει, αλλά η εμπειρία του να είσαι ξένος είναι καθολική.

Για κάθε νέο, για κάθε άνθρωπο, που νιώθει εκτός, δεν έχεις άδικο να βλέπεις τι είναι άδικο. Δεν έχεις άδικο που θέλεις να βρεις τον δικό σου δρόμο. Καθώς το καστ υψώνει τη φωνή του, ελπίζω να εμπνεύσει πολλούς από εσάς που παρακολουθείτε να εκτιμήσετε τη δική σας»

Τα λόγια της Αντζελίνα ακούστηκαν σε μία ιδιαίτερα αρνητική συγκυρία, καθώς η ίδια και ο πρώην σύζυγός της, Μπραντ Πιτ βρίσκονται σε μία σκληρή νομική διαμάχη για το διαζύγιό τους. Η κόρη τους Σιλό ζήτησε πρόσφατα να αφαιρεθεί το επώνυμο του πατέρα της μετά τα 18α γενέθλιά της. Μια πηγή είπε στο People ότι ο Μπραντ Πιτ «είναι ενήμερος και αναστατωμένος» για την αλλαγή, προσθέτοντας: Ποτέ δεν ένιωσε περισσότερη χαρά από όταν γεννήθηκε. Πάντα ήθελε μια κόρη».

Written by admin

Έναρξη Θερινών Εκπτώσεων στις 8 Ιουλίου: Προετοιμαστείτε για τις καλύτερες προσφορές

Διέρρευσε 7 χρόνια μετά τον θάνατό της: Η «απαγορευμένη» φωτογραφία της Ζωής Λάσκαρη στην μπανιέρα του σπιτιού της