Το τηλεοπτικό μέλλον του Τάσου Ιορδανίδη στα κανάλια MEGA και ΕΡΤ: Οι αποκαλύψεις του

Δεν ξέρουμε σίγουρα αν θα συνεχιστούν οι “Μπαμπά-δες”, εγώ τους αγαπάω και είναι κομμάτι της ψυχής μου” ομολογεί ο Τάσος Ιορδανίδης.

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Τάσος Ιορδανίδης, το απόγευμα της Παρασκευής, προκειμένου να συνομιλήσει με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, όμως, ο δημοφιλής ηθοποιός αποκάλυψε το τηλεοπτικό του μέλλον το οποίο και τον θέλει πιθανότατα, εκ νέου, σε διπλό ταμπλό!

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάσος Ιορδανίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως “η αλήθεια είναι πως αυτή τη χρονιά ήταν πολύ επιβαρυμένο το πρόγραμμα αλλά, επειδή ήταν πράγματα που μου άρεσαν πολύ όλα, με ό,τι κι αν καταπιάστηκα το χαιρόμουν. Η κούραση, εντάξει… Στο πρακτικό επίπεδο βοήθησε πάρα πολύ το σπίτι, η Θάλεια και οι άνθρωποι μας”.

“Αυτή είναι η τρίτη χρονιά που είχαμε και τα πήγαινε-έλα με τη «Γη της ελιάς» αλλά εντάξει, βρέθηκε ο τρόπος να συνδυαστούν όλα. Το σίριαλ συνεχίζεται και θα είμαι και γω τον τέταρτο χρόνο”.

“Αυτή η συνθήκη, όμως, θα συνεχιστεί και του χρόνου. Δηλαδή και οι Μπαμπά-δες θα συνεχιστούν” σχολίασε τότε η οιοδέσποινα της εκπομπής για να απαντήσει, ωστόσο, ο Τάσος Ιορδανίδης πως “δεν το ξέρουμε αυτό σίγουρα. Όχι, δεν το ξέρουμε αυτό σίγουρα. Εγώ τους «Μπαμπά-δες» τους αγαπάω, είναι κομμάτι της ψυχής μου”.

“Νομίζω ότι στην εκπομπή έχουμε την πολυτέλεια, επειδή είμαστε σε αυτό το μετερίζι και σε αυτή τη γειτονιά, να μπορούμε να είμαστε κάπως πιο διακριτικοί. Να μη μας επιβάλλεται δηλαδή να κάνουμε μια συγκεκριμένη ερώτηση γιατί η απάντηση μπορεί να πουλήσει ή οτιδήποτε άλλο” πρόσθεσε, ακόμα, ο Τάσος Ιορδανίδης στη νέα του συνέντευξη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Written by admin

Η «εντολή» της βασίλισσας Ελισάβετ προς την Νταϊάνα: Τι της ψιθύρισε πάνω στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ

Ο Ιάπωνας που πληρώνεται για την απραξία του