Το σταυροπόδι της Έλενας Παπαρίζου στο The Voice

Η όμορφη Έλενα Παπαρίζου έχει αυτό που όλοι αναφέρουν ότι χρειάζεται να έχει κάποιος για να γίνει διάσημος και δεν είναι άλλο απο το ολοκληρωμένο πακέτο, αφού είναι εντυπωσιακά όμορφη, με ένα τεράστιο ταλέντο και μπορεί σε κάθε της κίνηση να μαγνητίζει όλα τα βλέμματα πάνω της.

Εδώ και χρόνια εκτός απο τα πανέμορφα τραγούδια της και την εντυπωσιακή σκηνική της παρουσίες στις μουσικές πίστες, είναι και κριτής στο μουσικό σόου του ΣΚΑΪ, The Voice of Greece και παρότι δεν έχει καταφέρει να νικήσει ποτέ, είναι ίσως η πιο αγαπητή απο όλους τους κριτές.

Με τις στιλιστικές της επιλογές στο πλατό του The Voice η όμορφη Έλενα έχει καθηλώσει ουκ ολίγες φορές το τηλεοπτικό κοινό και φυσικά τους θαυμαστές της στα social media.

Μέσα απο το προφίλ της στο Instagram η Number one τραγουδίστρια της καρδιάς και της Eurovision έχει προκαλέσει πάρα πολλές φορές πανζουρλισμό με τις φωτογραφίες και τα βίντεο της.

Πριν απο χρόνια η ωραία Έλενα είχε κάνει μια ανάρτηση από τις Blind Auditions του The Voice με το στιγμιότυπο να είναι πολύ εντυπωσιακό και τρομερά αποκαλυπτικό.

Η πανέμορφη τραγουδίστρια είχε φορέσει ένα πραγματικά μικροσκοπικό μίνι φόρεμα που δεν άφηνε τίποτα στην φαντασία όλων! Το ωραίο όμως με την εντυπωσιακή τραγουδίστρια είναι ότι ακόμα και την στιγμή που δεν περιμένεις να δεις κάτι ακόμα πιο προκλητικό εκείνη την στιγμή κάνει το κάτι παραπάνω.

Σαν άλλη Σάρον Στόουν η εκθαμβωτική Έλενα Παπαρίζου μοιράζει πραγματικό πόνο με ένα σταυροπόδι που θα ζήλευε και η ίδια η ηθοποιός και το οποίο εμείς το έχουμε σε βίντεο μέσα απο το προφίλ της στο Instagram!

Πάρτε υπογλώσσια και απολαύστε την Έλενα Παπαρίζου να κλέβει την παράσταση ξανά!

Πηγή: TvFreaks.gr

Η Monica Bellucci κάνει μπάνιο γυμνή στην πισίνα

Σεισμός στην Τουρκία: Η Μαντόνα δημοσίευσε την εικόνα με τον άνδρα της ΕΜΑΚ και έστειλε ηχηρό μήνυμα