Το σπίτι σας, ο καλύτερος προορισμός σας!

Ο προσωπικός χώρος του καθενός πολλές φορές καθορίζει και την ποιότητα της ζωής του. Επομένως, ένα σπίτι με μια όμορφη διακόσμηση που εκπέμπει ηρεμία και αρμονία είναι ενδεικτικό μιας ποιοτικής καθημερινότητας. Δεν είναι πολυτέλεια, αντίθετα είναι ένα βασικό συστατικό για μια υγιή και χαρούμενη ζωή. Στο sofacompany θα βρείτε έπιπλα που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη και να διαμορφώσουν την αισθητική που επιθυμείτε στο σπίτι σας.

Οι πιο αναπαυτικές σας στιγμές σε γωνιακό καναπέ

Επενδύστε στο σαλόνι σας με έναν καναπέ που χαρίζει χρηστικότητα, λειτουργικότητα και άνεση. Φυσικά, πρέπει να ταιριάζει με τα στοιχεία του υπόλοιπου χώρου για να υπάρχει μια ομοιόμορφη διακόσμηση, η οποία θα αντανακλά τη δική σας άποψη. Ο γωνιακοί καναπέδες Noah ξεχωρίζουν χάρη στο μοντέρνο σχέδιό τους ενώ είναι ιδιαίτερα αναπαυτικοί, ώστε να περνάτε ώρες ανάπαυλας και χαλάρωσης τον ελεύθερο χρόνο σας μόνοι ή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ολοκληρώστε με ένα όμορφο τραπέζι σαλονιού

Η επιλογή του σωστού καναπέ είναι σημαντική αλλά μην υποτιμάτε και τα τραπεζάκια σαλονιού. Σίγουρα το ύφος του πρώτου θα επηρεάσει αντίστοιχα και το στυλ που θα υιοθετήσετε για το δεύτερο. Μοντέρνο, κλασικό, vintage ή πιο industrial αισθητικής είναι μερικές μόνο από τις επιλογές που έχετε. Αν σας αρέσει να κρατάτε χαμηλούς τόνους, ένα έπιπλο σε λιτή αισθητική όπως το Venus θα ταιριάξει ιδανικά στον χώρο σας. Είναι λειτουργικό και κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά. Ταυτόχρονα, αποπνέει ζεστασιά, κάνοντας το σπίτι σας τον απόλυτο προορισμό για χαλάρωση και ηρεμία.

Καρέκλες τραπεζαρίας, οι αναπαυτικές!

Φροντίστε να κάνετε τις καλύτερες επιλογές για το σπίτι σας. Η ώρα του φαγητού είναι σημαντική. Δώστε στις καρέκλες τραπεζαρίας την προσοχή που τους αξίζει, κάνοντας ακόμη πιο ξεκούραστη την ώρα αυτή συντροφιά με αγαπημένους ανθρώπους, όμορφες κουβέντες και νόστιμες λιχουδιές. Επιλέξτε την καρέκλα Alice καθώς διαθέτει ξεκούραστη πλάτη και μπράτσα.

Στη sofacompany μας αρέσει να σχεδιάζουμε έπιπλα που έχουν απήχηση στο κοινό καθώς σε αυτά δημιουργείτε όμορφες αναμνήσεις με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας. Ανακαλύψτε τον κόσμο της Sofa Company μέσα από το εύχρηστο και μοντέρνο site της.

Δείτε τα προϊόντα εδώ: Γωνιακός καναπές Noah, Τραπέζι σαλονιού Venus, Καρέκλα τραπεζαρίας Alice

 

Γιώργος Καπουτζίδης: «Θα ήθελα να είμαι με τον σύντροφό μου…»

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Πηνελόπη απέναντι από τον Μελέτη έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια για εκείνον!