Το σημαντικό μάθημα που μου δίδαξε η Κρυσταλλία: Η χαρά των γονιών μας είναι σημαντική

Ο χωρισμός είναι μια αλλαγή, τίποτα δεν είναι εύκολο. Ήταν από επιλογή φαίνεται και άνοιξε μια άλλη πόρτα” δηλώνει η Κρυσταλλία.
Μια λεπτομερής συνέντευξη έδωσε η Κρυσταλλία στην κάμερα της εκπομπής «I love Σου Κου» και στη δημοσιογράφο Χριστίνα Βουδούρη, το Σάββατο, στον ΑΝΤ1. Η όμορφη τραγουδίστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη φημολογούμενη επιστροφή της στην τηλεόραση καθώς και στον πρόσφατο χωρισμό της και πως διαχείριστηκε την κατάσταση με το παιδί της.
Πιο συγκεκριμένα, η Κρυσταλλία είπε χαρακτηριστικά ότι «υπήρξε μια πρόταση για την τηλεοπτική επιστροφή του Booth, έχουμε κάνει την πρώτη συζήτηση και περιμένουμε να δούμε εάν θα γίνει πραγματικότητα. Έτσι είμαστε σε αυτό το στάδιο. Δεν ξέρω αν θα συμβεί του χρόνου, από την επόμενη χρονιά τηλεοπτική σεζόν, δεν έχω ξανασυζητήσει».
«Ήταν μια υπέροχη εμπειρία σε μια περίοδο που ήμουν έγκυος, ήμαστε και σε καραντίνα, είχα επίσης αρκετό άγχος επειδή ήταν το πρώτο μου τηλεοπτικό έργο. Παρόλα αυτά, συνδεθήκαμε τόσο πολύ με την παρέα, με τα κορίτσια, το κονσέπτ και όλη τη διαδικασία, που πάλι θα το έκανα με χαρά. Αισθάνομαι ότι κέρδισα πολλά από αυτό».
«Ο χωρισμός είναι μια αλλαγή, είναι αλήθεια, τίποτα δεν είναι εύκολο. Ήταν από επιλογή, φυσικά, και άνοιξε μια άλλη πόρτα και αισθάνομαι πολύ καλά με αυτό. Νιώθω ότι πήρα τη σωστή απόφαση. Τώρα βρίσκω την ισορροπία και με το παιδί μου γιατί ξαφνικά είναι πραγματικά μια διαφορετική πραγματικότητα. Την πρώτη περίοδο ήταν πολύ δύσκολο, από πολλές απόψεις, αλλά κάθε μέρα βαδίζεις σε νέες προκλήσεις και δημιουργείς νέες εμπειρίες» πρόσθεσε, στη συνέχεια, η Κρυσταλλία στη νέα της συνέντευξη στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στον ΑΝΤ1.
«Ήμουν αρκετά προετοιμασμένη για κάποιες ερωτήσεις που θα μου έκανε, γιατί ποτέ δεν είμαστε εντελώς προετοιμασμένοι, φυσικά απάντησα ότι «η μαμά και ο μπαμπάς, για να είναι ευτυχισμένοι, θα μείνουν σε διαφορετικά σπίτια». Και ότι «σε αγαπάμε ακόμα» γιατί δεν έχει να κάνει με το παιδί αυτό, σε καμία περίπτωση.

Written by admin

Η υπόσχεση μιας επανασύνδεσης σύντομα: Ελπίζω να σας εκπροσωπήσω ξανά

Θανάσιμο τροχαίο με νεκρό μεσίτη ναυτιλιακών στη Βούλα – Αναφορά για το περιστατικό