Το «ψέμα» του Ηλία Ψινάκη για τη σχέση του με τον Σάκη Ρουβά

Πρεμιέρα έκανε λίγο μετά τα μεσάνυχτα η πολυαναμενόμενη εκπομπή του Ηλία Ψινάκη και της Αννίτας Πάνια στο MEGA, «Έλεος».

Λίγο πριν υποδεχτούν τον πρώτο τους καλεσμένο που ήταν ο Αντώνης Σρόιτερ, η παρουσιάστρια έφερε στο πλατό έναν ανιχνευτή ψεύδους και ο γνωστός μάνατζερ κλήθηκε να απαντήσει σε όλα τα «καυτά» ερωτήματα.

Διαβάστε επίσης: Τους έπιασε κορόιδα: Ο Τσιτσιπάς μετέτρεψε το μειονέκτημα σε πλεονέκτημα και έγινε… ανίκητος (vids)

Ένα από αυτά αφορούσε, φυσικά, και τη συνεργασία του με τον Σάκη Ρουβά. «Ηλία, έχεις τσακωθεί με τον Ρουβά;», τον ρώτησε η Αννίτα Πάνια και εκείνος αποκρίθηκε: «Να τσακωθούμε όχι, αλλά δεν έχουμε και σχέσεις».

Σύμφωνα με τον ανιχνευτή όμως έλεγε ψέματα. «Αφού δεν έχω τσακωθεί ρε παιδιά. Τότε να απαντάμε με ολόκληρη φράση για να καταλαβαίνει το μηχάνημα», σχολίασε ο ίδιος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Επίσης, η Αννίτα Πάνια τον ρώτησε αν ισχύει πως ο πατέρας του τον είχε αποκληρώσει μέσα σε μία μέρα, δύο φορές, με τον Ηλία Ψινάκη να απαντά «ναι» και το μηχάνημα να δείχνει αλήθεια.

Έπειτα, τον ρώτησε: «Έχεις απατήσει ποτέ σύντροφό σου;». «Βέβαια», απάντησε εκείνος και ήταν όντως αλήθεια. Ωστόσο, στο «αν αυτό το διάστημα είναι σε σχέση», είπε «όχι» και ο ανιχνευτή ψεύδους έδειξε ότι απάντησε ψέματα.

Οι ερωτήσεις όμως δεν σταμάτησαν εκεί. «Έχεις πει ψέματα για την ηλικία σου;», ρώτησε η Αννίτα Πάνια, με τον Ηλία Ψινάκη να παραδέχεται «Ναι, βάζω λίγο», να αφήνει την παρουσιάστρια άφωνη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Προκλητική όσο δεν πάει – Η εμφάνιση της Κάιλι Τζένερ που τους άφησε όλους άφωνους

Η Πάμελα Άντερσον ήξερε ότι πρώην της την απάτησε όταν τον είδε να «πλένει το πέος του στο νεροχύτη»